چه ربطی به پاور میتونه داشته باشه؟!
Thermaltake Toughpower 750W
Thermaltake Toughpower 750W
|
اگه برق به اندازه کافی به کارت گرافیک نرسته کم امتیاز میگیره
اگه دوست نداری به سوالای کسی جواب بدی اصلا مشکلتو با کسی در میون نذار.
ادم دکترم میره باید به 2 ساته سوال جواب بده تا دکتر بفهمه دردش چیه
AMD Athlon™ 64 X2 6000+ @ 3014 MHz
Foxconn N5M2AA - Socket AM2
Point of View - 8400 GS 512 MB
PNY Tecnologies - 1GB DDR2 800
Seagate - 1000GB 7200.12
Green Vforce-685 Watt
Sony DVD+RW 20X
دوست عزیز من فقط سوال کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Black-Black برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتیاز هم زیاد برام مهم نیست و مسئله اصلی اینه که تو GPU-Z به جای PCI-E ، PCI-E 2.0 نشون میده.
ممنون میشم اگر در این مورد کمکم کنید.
سلام فرنود جان به PCnetwork خیلی خیلی خوش اومدین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه راه حل به ذهن من رسیده امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورهای کارت گرافیک و چیپست پل شمالی را uninstall و سپس دوباره install کنی اینبار وقتی دوباره این درایورها رو نصب میکنین اول درایورهای چیپست و سپس کارتتون را نصب کنید ببینین درست میشه یا نه.
اگه درست نشد دوباره ویندوز را نصب کنید و درایورها را به ترتیبی که گفته شد نصب کنید.
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
سلام
ممنون از راهنماییتون ،ولی متاسفانه تغییری نکرد!
روی پیشنهاد شما بیشتر کار می کنم تا ببینم چی میشه.
با تشکر از تمامی دوستان
این مشکل بزرگی نیست برنامه cpu-z فرکانس رم منو 400 مگاهرتز نشون میده(بااینکه DDR2-800 هستش)امتیاز هم زیاد برام مهم نیست و مسئله اصلی اینه که تو GPU-Z به جای PCI-E ، PCI-E 2.0 نشون میده.
از این مشکلها زیاده توهمون برنامه gpu-z نوع رم کارت گرافیک منو DDR نشون میده(با این که DDR2 هستش ) ولی در سایر برنامه ها DDR2 نشون میده
آخرین ویرایش توسط Black-Black در تاریخ 08-06-08 انجام شده است
AMD Athlon™ 64 X2 6000+ @ 3014 MHz
Foxconn N5M2AA - Socket AM2
Point of View - 8400 GS 512 MB
PNY Tecnologies - 1GB DDR2 800
Seagate - 1000GB 7200.12
Green Vforce-685 Watt
Sony DVD+RW 20X
البته این یکی دیگه طبیعیه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین مشکل بزرگی نیست برنامه cpu-z فرکانس رم منو 400 مگاهرتز نشون میده(بااینکه DDR2-800 هستش)
Real Clock رو نشون میده
Mahdi_Moosavi (08-06-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks