MicroSystem (11-12-09)
MicroSystem (11-12-09)
HWBOT SSA Member
سلام تو 06 چند امتیاز می گیره؟ من یه 8800gts 320 دارم. اولا با اور cpu ram vga نهایتا 9950 امتیاز می گرفت! بعد 2 تا اصلا حیه مربوط به 06 رو از www.guru3d.com نصب کردم حداکثر 12750 امتیاز گرفت!!
اینم اسکرین شاتش؟! البته من تو xp تست زدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با 1 گیگ رم تست کردم:
عکس رو برداشتم چون ص دیر لود می شد....
این اشکال هم می تونه مال ناسازگاری این درایور با کارت 9800 هم باشه. یه داریور (مثل 18x.xx) رو امتهان کن
- با همین کارت یه بار فیزیک رو خاموش کن و امتحان کن.
-فکر نکنم مشکل دما باشه چون این سری از کارتا (8800-9800) دمال عملیاتی بالا یی دارن!
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 15-03-10 انجام شده است علت: عکس
OverMind (16-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطف میکنی لینک دانلود اون 2 تا اصلاحیه رو به من بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
سلام بفرمایید اینم لینکاش: (البته از لینک اوروپ دان کنید سریعتره!) حدود 13 مگ:
http://downloads.guru3d.com/3DMark-0...load-2293.html
اینم هات فیکس:
http://downloads.guru3d.com/Futurema...load-1870.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با ریختن این پچ ها امتیاز به 12 هزار سید اما من رو رااضی نکرد با تعویض بایوس کارت گرافیک و اپدیت اون امتیاز به 16150 رسید البته سیستم اور کلاک نشده بود حالا اور میکنم ببینم تا چقدر بالا میره
HWBOT SSA Member
16000 عاییه چون من با 275 و با اورکلاکش به بیشتر از 18000 تو ویستا X64 دست پیدا نکردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال : بایوسو از کجا دان کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لینک سایتو بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من لینک رو میدم اما عوا قبش با خودتون چون اگر اشتباه کنید کارت دیگه تصویر نمیده و کلی دردسر داره تا درستش کرد
لینک
کاربر شهرسختافزار
من هم در این مورد مشکل دارم و وضعم خیلی بدتر از شماست
من یک کارت گرافیک مدلZOTAC 9800 GTX خریداری کرده ام ولی راندمان این کارت بسیار پایین است برای تست از نرم افزار 3D MARK 06 استفاده کردم که SCORE آن برابر با 5125 بود در حالی که با مراجعه به سایت مرجع میبایست این کارت با این نم افزار امتیاز حدود 14000 بدست آورد . لازم به ذکر است که اکنون در اجرای بازیها فریم پایینی دارم و عمدتا به 30 فریم هم نمی رسد (در بازیهای با گرافیک بالا مانند FAR CRY 2 ;CRYSIS WARHEAD ; ARMA2;CALL OF DUTY 5; LEFT 4 DEAD ;DEAD RACE , ....) . همچنین پس از اجرای بازیها روی ویندوز ویستا یا 7 راندمان باز هم پایین تر می آیدو افت فریم بسیار بیشتر میشود .(دمای GPU هیچوقت از 55 با لاتر نمیرود )ضمنا مشخصات سیستم من به شرح زیر می باشد:
CPU:INTEL P4 3.00GHZ
RAM:2.5 GB KINGSTON
MB:P5VD2X---PCIEX:1.0
POWER:GREEN 510 W REAL
لطفا در صورتی که می دانید مشکل چیست راهنمایی بفرمایید تا بتوانم مشکلم را حل کنم و به راندمانی در حدود راندمان استاندارد این کارت برسم و بازیها با افت فریم مواجه نشوند .
OverMind (16-03-10)
|
|
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh940 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول شما کدوم داریورو نصب کردین.... خوبه که سری 18x.xx یا 19X.XX رو نصب کنید برای درایور انویدیا....
اما این طور که می بینم باید مشکل از cpu بسیار بسیار ضعیف و تک هسته ییتون باشه.
چون من خودم 4670 رو با همین سری cpu ( p4 541 3.2)ops تست زدم حدود 5100 امتیاز گرفت.
حتی من با GTX 275 و cpu E6600 که دو هسته ای بدی نیست تست زدم و امتیاز11800 رو گرفتم...
پس cpu خیلی مهم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این5125 خیلی عجیب هست حتی با همین cpu پوکیده....
اول توصیه من اینه که حتما درایور رو آپدیت کنید...
بعد سعی کنید چینش ره هاتون یه شکلی باشه که از قابلیت 2 کاناله استفاده کنید.
چه چیز دیگه که برام عجیبه نوع پاورتون هست ... چون گرین مدل 510 نداره....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط GP530XX و GP535XX و GP580B و GP585 رو تو این رنج داره.... یا پاورتون گرین نیست یا جز محصولات قدیمی این شرکته !!!... به هر حال این پاور هم مشکوکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
nima_hl (15-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks