بچه ها اینترنتمترافیک لازم رو ندارهچیکار کنم
بچه ها اینترنتمترافیک لازم رو ندارهچیکار کنم
|
دوست خوب از تنظیمات خود بازی تو محل نصب شده باید تنظیمات رو گرافیک اصلی ست کنید موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از
AMD>INTEL و
Morteza.m1371 و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-08-14), AMD>INTEL (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
البته مجتبی MoJtAbA عزیز رو هم فراموش کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-08-14), M3RS4D 50062 (12-03-15), Morteza.m1371 (16-08-14)
بچه ها مشکل حل شد ممنون از همگی با نصب وین 7 تمام بازیهام درستاجرا شدن با تشکر از کسانی که واقعا بهم کمک کردن
*MoJtAbA* (16-08-14)
و البته MoJtAbAعزیز
M3RS4D 50062 (12-03-15), Morteza.m1371 (18-08-14)
|
چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین درایور نصب هست دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_fpur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اونایی که ویندوز8.1 دارن مثل من این کرک رو دانلود کنن و نصب کن مشکل حل میشه ،
فقط آنتی ویروس وUAC غیرفعال باشه ،،
مباحث و مشکلات بازی FIFA 15 - صفحه 73
M3RS4D 50062 (12-03-15), tanshat (13-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks