برادر سعید ، شما باید به فن گرافیک یکم روغن بزنی و از طرفی این گرافیک کلا صداش برای دور بالای 28 یکم زیاده که وقتی روغن بزنی بهتر میشه
بیشتر پیشنهاد میکنم وازلین رو گرم کنید و از اون استفاده کنید ، جواب بهتری میگیری
موفق باشید
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که بنده هم کارت گرافیک ATI HD 4850 DDR3 - Club3D رو دارم
و مشکلی شبیه به دوستمون Amin برام پیش اومده .
سیستم من از لحاظ برقی مشکل ندارد . هنگ هم نمیکند . فقط صدا فن گرافیک خیلی زیاد هست که واقعا اذیت کننده شده .
البته به صورت دستی دور فن را در کاتالیست پایین آوردم .( %32 ) - که تاثیر چندانی نداشت .
( البته زمانی که کامپیوتر روشن می شود صدا فن یه مقدار کمتر هست ولی با افزایش کار با کامپیوتر صدا بیشتر می شود.)
دوستان محترم اگر اطلاعاتی از کارت گرافیکم برای راهنمایی بهتر لازم هست بفرمایید تا در پست بعدی ارسال کنم .
صدا بلند فن کارت گرافیک حاکی از بد کارکردن یا مستحلک شدن کارت گرافیک است ؟ یا خیر ؟ محبت کنید توضیح کامل بدهید .
با تشکر SECURITY
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
برادر سعید ، شما باید به فن گرافیک یکم روغن بزنی و از طرفی این گرافیک کلا صداش برای دور بالای 28 یکم زیاده که وقتی روغن بزنی بهتر میشه
بیشتر پیشنهاد میکنم وازلین رو گرم کنید و از اون استفاده کنید ، جواب بهتری میگیری
موفق باشید
لابیرنت عزیز ممنون از راهنماییت . فقط ممنون میشم محل دقیق زدن روغن به فن کارت گرافیک رو بگی و اینکه به چه میزان .
آیا باید فن رو باز کنم و زیر فن روغن بزنم . یا زیر همان محلی که لیبل داره ؟
یکی از دوستان یه اسپری داره روش نوشته WD-40 silicone free آیا این اسپری مناسب هست یا نه ؟
البته یکی دیگه از دوستان هم پیشنهاد استفاده از روغنی که به ماشین MOSER میزنیم داد.
آیا مطالب گفته شده مورد تایید دوستان هست ؟ یا خیر ؟
با تشکر SECURITY
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
نیاز نیست لابیرنت صدام کنی من امیر هستم ( Micron , Destiny و ... ) و مثلا زمانی با هم دوست بودیم : دی
والا روغن رو باید زیر فن بزنی ، در مورد اسپری اطلاعی ندارم ولی اون روغن اوایل درست کار میکنه بعد دوباره همون آش و همون کاسه است
بیشتر دنبال روغنی بگرد که موندگار باشه گمونم روغن چرخ خیاطی هم جواب بده البته نمیتونی 100 درصد تضمین بدم
موفق باشی
mehrdad_ab (04-04-11), Security (04-04-11)
در تایید حرف دوستمون
اگه روغن زدی درست شد که هیچی
اگه درست نشد خمیر سیلیکون شما خشک شده و باید عوض بشه شما خمیر سیلکون رو عوض کنن ببین چقدر تاثیر داره
چون دمای هسته گرافیک بالا میره داخل بایوس تعریف شده که با ازای دمای مثلا 50 درجه دور فن باشه 60%
همین طور 60 درجه 70%
70درجه 80%
80 درجه 90%
90 درجه 100%
یا یچیزی مثل این!
حالا فرض کن که حرارت هسته به سختی به سینک میرسه پس یعنی چی؟
یعنی هسته داره داغ میشه و دور فن داره بالا میره تا خنکش کنه
Security (04-04-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Security برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روغن کاری جوابگو هست ، ولی فقط یه مدت ، همونطو که سید امیر جان گفتن
شما ببین اگه بتونی یه فن مشابه گیر بیاری ، با فن فعلیت تعویض کن و اگه تونستی سینک رو جدا کن ، خمیر های خشک شده رو تمیز کن و سیلیکون مرغوب روی چیپ بمال
Security (04-04-11)
|
|
کارت شما اینه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مدل رفرنسشه؟
Security (04-04-11)
امیر جان شرمنده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه مدت بود فعالیت نداشتم . فراموش کرده بودم اسم کاربری جدیدت رو .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هنوز هم رفیق گل ما هستی . ما به شما ارادت داریم امیرخان. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همین مدل هست . کارت خوبی هست ؟ دوستان محبت کنند در مورد این کارت یه مقدار توضیح بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.l برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت کولر خبی داره نه عالی ولی خوبه
برای این کارت 2 تا ماسفت گزاشتن که اصلا خوب نیست
دمای کارت رو بالا میبره به دلیل ریپل بالا که داره تمام مدل های دیگه 3 تا ماسفت دارن که باعث میشه دمای کارت 10-80 درجه کمتر بشه
فقط یک مدل من دیدم که 4 تا ماسفت داشت و با ایرکولینگ کور 910 میزد مدل گیگا بایتش بود!
شما هر کاری کنی کارتت داغ هست کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه فن رو عوض کنی یا فرکانس هسته رو پایین بیاری
Security (04-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks