hamed0171 (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
بایوس های techpowerup را توی 5 باری تست کردم . دوبار شده که کارت باهاش تصویر نداده . احتمالا مشکل دارند . چون با پروگرامر هم زدم .
ممنون بفرمایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HD7770-DC0-1GD5-2DIS 066951-02942 YV0210-A16برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
این بایوس فابریک ایسوسه ( از فایلهای خود سایت ایسوس براتون استخراج کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال 99% با این مشکلی نخواهید داشت و سیستم بوت میشه
دست شما درد نکنه انشا.. ریس مایکروسافت بشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دفعه بهش خورد سیستم بوت شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
اینکه باز 1070 است که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msi afterbuner یا نرم افزار مشابه روی سیستمتون نصب نیست ؟
hamed0171 (25-08-15)
بله هست asus gpu twaek هم نصب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
الان دوباره gpu z رو باز کردم دیفالت رفته رو 1020
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتون و ما رو جمگی گذاشتین سر کار ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا نرم افزار را کامل پاک کنید احتمالا کل مشکلات زندگی حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا سرکار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
twaek کلا یه دو ساعت نصب کردم ولی msi after از اول نصب بود ولی لازم به ذکر که یه بار برای تست ویندوز بدون نرم افزار تست کردم که بازم همین مشکل داشت یعنی ویندوز همراه با درایور
الته الام فوری حذف شون کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15), nima_hl (25-08-15)
مشکل متاسفانه با تغییر بایوس حل نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با درآوردن رم از اسلات دومی به شکلی که سیستم تنها با یک رم ۲ گیگ در حال کار کردن است بلو اسکرین نداشتم لطفا کسی در این زمینه راهنمایی داشت ممنون میشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks