shintaro (17-01-15)
این مونیتور تعمیرش به صرفه نیست . چون با هزینه اجرت و قطعه حساب کنید . یکی مشابه بگیرید به صرفه تر هست . خیلی از همکارها مثل خودم دست به این مونیتورها نمیزنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shintaro (17-01-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت تاخیر در پاسخگویی شرمنده
من در این مدت ب یک مانیتور دیگه ( lg w1953se) باز هم مشکل سابق رو داشتم
در حین کار مانیتور سیاه شد ولی سیستم همچنان رو به کار
مشکل از گرافیک هست ؟
مشخصات سیستم
مادربرد :
GA-MA770T-UD3
سی پی یو : phenome x4 965
رم : 4 gb
گرافیک : r7 260x 2gb gigabyte
پاور 530 گرین
وین : 7
ورژن بایوس ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن درایور؟
دوباره از همون تبدیل استفاده کردی ؟
shintaro (17-01-15)
f10برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Catalyst Version 14.12 AMD Catalyst Omega Software
حتی از یک تبدیل دیگه امتحان کردم فرقی نکرد
|
shintaro (17-01-15)
این همه زور زدیم اومدیم تهران کل تهران رو گشتیم یه گیگا گیر اوردیم خریدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شانس ما هم اینطوری در اومد ...
خدا میدونه حالا چقدر باید منتظر تست و خبر از آواژنگ باشیم
=-=
ممنون از پاسخگویی عزیز ببخشید وقتت رو گرفتیم
حداکثر یک هفته کاری برای گارانتی آواژنگ بیشتر زمان نمیبره .توضیحات خرابی رو هم ضمیمه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shintaro (17-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks