فایل درایور روی هاردت کپی کن و اجرا کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل درایور روی هاردت کپی کن و اجرا کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
|
گرافیکم نصب نیس رو سیستم اجرا نمیشه. هیچ راهی نداره ی طوری اون پوشه رو تو درایو c ایجاد کنم ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
/\/\oha/\/\aD. Di/\/ar\/anD
اشتباه شد اصن موضوع رو اشتباه گرفتم ی دیقه الان تست میکنم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-11-15 انجام شده است
این فایل درایور الان تو درایور dvd هست . این فایل رو منتقل کن در درایور c: و اجراش کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
بازم اررور داد
نمیدونم ویندوزت ایراد داره . باید ویندوز نصب کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
این کار رو هم انجام بده
روی مای کامپیوتر راست کلیک کن بعد properties بعد advanced system settings بعد environment variables روی نام یوزت change the TEMP and TMP vars values to "c:\temp"
m.dinarvand (22-11-15)
|
ای بابا شانس نداریم باشه دمت گرم داش لطف کردی شب خوش
این آخرش بعد environment variable رو نگرفتم والا
تو این صفحه باید روی قسمت نوشته temp گزینه edit رو بزنی و تایپ کنی c:\tempبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
Temp و tmp رو دابل کلیک کنم اون بعدش variable value رو هرچی نوشته بجاش بزارم c:/temp
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks