seyed mamali (27-11-14)
آقا دمای پردازنده ی من اصلا بالا نیست.در مقایسه با مدلای مشابه به نظرم خیلی هم خنکه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل فک نکنم از اون باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (27-11-14)
من چه میدونم آندر ولتاژ چیه آخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
clear cmos دیگه چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرکانس 1600 چرا یهو غیبش زد؟
seyed mamali (27-11-14)
|
من فعلا کارشمارو دنبال میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اساتید سرشون شلوغه...مارو تحویل نمیگیرن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 28-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
کلا روی کنترلر مموری پردازنده های amx روی بالای 1600-1700 نمیشه حساب کرد
حالا میخواد fx باشه یا نسل قبل
روی این نسل پردازنده ها باید روی کم کردن زمان تاخیر کار کنید که امید جان توضیح دادند
AMD>INTEL (27-11-14), MAZY (27-11-14), seyed mamali (28-11-14)
نیماجان به نظرم اگر بتونن یک رم باس 1866 بگیرن با cl پائین تر نتایجشون بهتر باشه . چون با این تایمینگ ها این رم زیاد جالب به نظرنمیرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (27-11-14), seyed mamali (28-11-14)
FluidMarkرو کلا بیخیال شید با اون مقایسه نکنید گرافیکتونو با گرافیکای دیگه چون مخصوص کارت های انویدیاست و تو کارتهای AMDنتیجش خوب نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-11-14), MAZY (28-11-14), seyed mamali (28-11-14)
دوستمون درست میگند.چون این برنامه بر اساس فیزیک هست . نمیتونه قدرت چیپ گرافیکی AMD رو نشون بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (28-11-14), مهدی بهادرفر (28-11-14), YosefFaraji (28-11-14)
اقا سیستم فقط رو حالت دیفالت بالا میاد.
هر تغییری میدم سی پی یو فن ارور میاد بعدش F1 رو میزنم میرو تو بایوس بعد که دیفالت رو میزنم دوباره سیستم بالا میاد.
ارور فن چه ربطی به تنظیمات رم داره؟؟؟
دیروز تو تایمینگ 10-10-10-30 نمرم کمی بهتر شده بود ولی الان نمیشه رو اون تنظیمات گذاشت.حتی رو فرکانس 1600 با همون تایمینگ قبل هم که قبلا همیشه بود ارور میده.
فقط رو AUTO بالا میاد.
چه باید کرد؟
|
پیشنهاد میکنم اگه زیاد با اورکلاک سر و کار نداشتید بیخیالش شید چون همینجوری تایمینگ و فرکانس رم رو دستکاری کنید امکان داره برای قطعاتتون مشکلی پیش بیاد.من خودم Q6600دارم که یکی از بهترین سی پی یو ها برای اوره و فرکانسش 2.4هست و تا 3.3هم راحت اور میشه.ولی تا حالا اورش نکردم چون چیز زیادی از اور نمیدونم و میدونم یه کاری دست خودم میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (28-11-14)
من که هر کاری دوستان گفتن انجام دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خودم همینجوری کاری رو انجام ندادم.
در ضمن من چند روز پیش یه فن 150 هزازتومنی خریدم که بتونم اور کنم.وگرنه همون فن استوک کارمو راه مینداخت.
بعدشم سی پی یوی من شاید تنها مزیتش این باشه که خوب اور میشه.حتی بهتر از سی پی یوی شما
YosefFaraji (28-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks