پاسخ: علت نمره بسیار پایین گرافیک و رم سیستم در نتایج بنچمارک های مختلف
نقل قول:
والا امید جان فنش اگر ناکوتا d15 هم باشه و ولتاژ دیفالت، باز ممکنه به این مشکل بخوره
اگر از من بپرسی میگم یه عامل نفوذی اینتل این سری پردازنده amd را ولتاژ گذاری کرده :lol:
پردازنده ای که با 1.25 ولت به راحتی کا میکنه بیخود روی 1.4 ولت یا بیشتر ست شده
سیستم توربو هم روی این ولتاژ به دلیل بالا رفتن دما و در گیر شدن پروتکشن دما تقریبا به درد کارهای سنگین نمیخوره
تنها راه استفاده از این سری پردازنده آندر ولتاژ کردن این سری است که چند بار توی فروم توضیح دادم
آقا دمای پردازنده ی من اصلا بالا نیست.در مقایسه با مدلای مشابه به نظرم خیلی هم خنکه.
مشکل فک نکنم از اون باشه:1. (29):
نقل قول:
آره. به خاطر همین گفتم خودت راهنمائیش کنی . البته رم سیستمش هم تایمینگش عجیب تخیلی هست .این مسئله ولتاژ رو موافقم:lol:
- - - Updated - - -
باید clear cmos کنید در این مواقع .که تنظیمات ریست بشه .حرفهای نیما جان رو برای کم کردن ولتاژ پردازنده انجام بده باشد تا رستگار بشه سیستمت :lol:
من چه میدونم آندر ولتاژ چیه آخه:1. (27):
clear cmos دیگه چیه؟
فرکانس 1600 چرا یهو غیبش زد؟
:1. (27):
نقل قول:
شمام اوضاع رمت مثه خودم خرابه:lol:
واسه تغییرات از اساتید سوال کن من تو مال خودمم موندم:whistle:
من فعلا کارشمارو دنبال میکنم...
اساتید سرشون شلوغه...مارو تحویل نمیگیرن...:cry:
کلا روی کنترلر مموری پردازنده های amx روی بالای 1600-1700 نمیشه حساب کرد
حالا میخواد fx باشه یا نسل قبل
روی این نسل پردازنده ها باید روی کم کردن زمان تاخیر کار کنید که امید جان توضیح دادند
نقل قول:
کلا روی کنترلر مموری پردازنده های amx روی بالای 1600-1700 نمیشه حساب کرد
حالا میخواد fx باشه یا نسل قبل
روی این نسل پردازنده ها باید روی کم کردن زمان تاخیر کار کنید که امید جان توضیح دادند
نیماجان به نظرم اگر بتونن یک رم باس 1866 بگیرن با cl پائین تر نتایجشون بهتر باشه . چون با این تایمینگ ها این رم زیاد جالب به نظرنمیرسه
نقل قول:
با 3D mark 2014
AIDA64.Extreme.Edition.4.70.3200
Passmark.PerformanceTest.8.0.1042
Geeks3D_PhysX_FluidMark
تو همشون نمره بسیار پایین گرفت گرفیک
FluidMarkرو کلا بیخیال شید با اون مقایسه نکنید گرافیکتونو با گرافیکای دیگه چون مخصوص کارت های انویدیاست و تو کارتهای AMDنتیجش خوب نمیشه
نقل قول:
FluidMarkرو کلا بیخیال شید با اون مقایسه نکنید گرافیکتونو با گرافیکای دیگه چون مخصوص کارت های انویدیاست و تو کارتهای AMDنتیجش خوب نمیشه
دوستمون درست میگند.چون این برنامه بر اساس فیزیک هست . نمیتونه قدرت چیپ گرافیکی AMD رو نشون بده.
اقا سیستم فقط رو حالت دیفالت بالا میاد.
هر تغییری میدم سی پی یو فن ارور میاد بعدش F1 رو میزنم میرو تو بایوس بعد که دیفالت رو میزنم دوباره سیستم بالا میاد.
ارور فن چه ربطی به تنظیمات رم داره؟؟؟
دیروز تو تایمینگ 10-10-10-30 نمرم کمی بهتر شده بود ولی الان نمیشه رو اون تنظیمات گذاشت.حتی رو فرکانس 1600 با همون تایمینگ قبل هم که قبلا همیشه بود ارور میده.
فقط رو AUTO بالا میاد.
چه باید کرد؟
نقل قول:
اقا سیستم فقط رو حالت دیفالت بالا میاد.
هر تغییری میدم سی پی یو فن ارور میاد بعدش F1 رو میزنم میرو تو بایوس بعد که دیفالت رو میزنم دوباره سیستم بالا میاد.
ارور فن چه ربطی به تنظیمات رم داره؟؟؟
دیروز تو تایمینگ 10-10-10-30 نمرم کمی بهتر شده بود ولی الان نمیشه رو اون تنظیمات گذاشت.حتی رو فرکانس 1600 با همون تایمینگ قبل هم که قبلا همیشه بود ارور میده.
فقط رو AUTO بالا میاد.
چه باید کرد؟
پیشنهاد میکنم اگه زیاد با اورکلاک سر و کار نداشتید بیخیالش شید چون همینجوری تایمینگ و فرکانس رم رو دستکاری کنید امکان داره برای قطعاتتون مشکلی پیش بیاد.من خودم Q6600دارم که یکی از بهترین سی پی یو ها برای اوره و فرکانسش 2.4هست و تا 3.3هم راحت اور میشه.ولی تا حالا اورش نکردم چون چیز زیادی از اور نمیدونم و میدونم یه کاری دست خودم میدم
نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه زیاد با اورکلاک سر و کار نداشتید بیخیالش شید چون همینجوری تایمینگ و فرکانس رم رو دستکاری کنید امکان داره برای قطعاتتون مشکلی پیش بیاد.من خودم Q6600دارم که یکی از بهترین سی پی یو ها برای اوره و فرکانسش 2.4هست و تا 3.3هم راحت اور میشه.ولی تا حالا اورش نکردم چون چیز زیادی از اور نمیدونم و میدونم یه کاری دست خودم میدم
من که هر کاری دوستان گفتن انجام دادم.
از خودم همینجوری کاری رو انجام ندادم.
در ضمن من چند روز پیش یه فن 150 هزازتومنی خریدم که بتونم اور کنم.وگرنه همون فن استوک کارمو راه مینداخت.
بعدشم سی پی یوی من شاید تنها مزیتش این باشه که خوب اور میشه.حتی بهتر از سی پی یوی شما