پاسخ: علت نمره بسیار پایین گرافیک و رم سیستم در نتایج بنچمارک های مختلف
این هم شات از رم 4 گیگ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ولتاژ رو چه زمانی باید بالا برد؟
اصلا به ولتاژ دست نزنم؟
نه لازم نیست . این کار نیاز به وقت دارد.باید بهترین حالتی که سیستم استیبل هست رو پیدا کنی .روی فرکانس رم هم سعی کن مانور بدی .ولی در کل نتیجه گیری من از رمهای شما این هست که چیپ های خوبی ندارد که تایمینگ به این شکل بسته شده است .
البته نیما جان تجربه خوبی در این زمینه دارد. از ایشون هم کمک بگیر .
نقل قول:
نه لازم نیست . این کار نیاز به وقت دارد.باید بهترین حالتی که سیستم استیبل هست رو پیدا کنی .روی فرکانس رم هم سعی کن مانور بدی .ولی در کل نتیجه گیری من از رمهای شما این هست که چیپ های خوبی ندارد که تایمینگ به این شکل بسته شده است .
البته نیما جان تجربه خوبی در این زمینه دارد. از ایشون هم کمک بگیر .
یه نگاه به شات من بندازید...وضعیت رم من چه طوره؟؟نیاز به تنظیمات داره...
فکر کنم CPU یه ذره مشکل داره!!!چرا مقدار Orginal بیشتره؟؟؟
نقل قول:
چطوری رو فرکانس کار کنم؟
مثلا از 1600 بذارم رو 1800 مشکلی ایجاد نمیشه؟
مشکل ایجاد نمیشه . باید تست کنی . قاعدتا مموری کنترلر پردازندت مشکلی نداره . مگر اینکه رم هات ریپ بزنند
اگر دمای پردازنده های سری fx از 63 درجه بالاتر بره پردازنده شروع به ریپ زدن میکنه ( فرکانس از 700 هرتز تا سرعت ماکزیمم شروع به بازی میکنه )
متاسفانه این اتفاق به راحتی در ولتاژ دیفالت این پردازنده ها با فن استوک اتفاق میافته که باعث کم شدن پرفومنس این سری پردازنده میشه
ممکنه مشکل شما از همین قضیه باشه
برای تست این موضوع برنامه aod و cpu-z را همزمان باز کنید و با برنامه aod پردازنده را زیر فشار قرار داده و در برنامه cpu-z فرکانس را نگاه کنید
اگر بعد از گذشت 5 تا 10 دقیقه فرکانس در حالت ماکزیمم و دما مناسب بود به دنبال جستجوی مشکل در قطعات دیگرتون بروید
نقل قول:
اگر دمای پردازنده های سری fx از 63 درجه بالاتر بره پردازنده شروع به ریپ زدن میکنه ( فرکانس از 700 هرتز تا سرعت ماکزیمم شروع به بازی میکنه )
متاسفانه این اتفاق به راحتی در ولتاژ دیفالت این پردازنده ها با فن استوک اتفاق میافته که باعث کم شدن پرفومنس این سری پردازنده میشه
ممکنه مشکل شما از همین قضیه باشه
برای تست این موضوع برنامه aod و cpu-z را همزمان باز کنید و با برنامه aod پردازنده را زیر فشار قرار داده و در برنامه cpu-z فرکانس را نگاه کنید
اگر بعد از گذشت 5 تا 10 دقیقه فرکانس در حالت ماکزیمم و دما مناسب بود به دنبال جستجوی مشکل در قطعات دیگرتون بروید
نیما جان فنشون hr2 macho هست .
نقل قول:
نیما جان فنشون hr2 macho هست .
والا امید جان فنش اگر ناکوتا d15 هم باشه و ولتاژ دیفالت، باز ممکنه به این مشکل بخوره
اگر از من بپرسی میگم یه عامل نفوذی اینتل این سری پردازنده amd را ولتاژ گذاری کرده :lol:
پردازنده ای که با 1.25 ولت به راحتی کا میکنه بیخود روی 1.4 ولت یا بیشتر ست شده
سیستم توربو هم روی این ولتاژ به دلیل بالا رفتن دما و در گیر شدن پروتکشن دما تقریبا به درد کارهای سنگین نمیخوره
تنها راه استفاده از این سری پردازنده آندر ولتاژ کردن این سری است که چند بار توی فروم توضیح دادم
نقل قول:
مشکل ایجاد نمیشه . باید تست کنی . قاعدتا مموری کنترلر پردازندت مشکلی نداره . مگر اینکه رم هات ریپ بزنند
گذاشتم رو 1800 دیدم سیستم بالا نمیاد.
بعد که دوباره ری استارت کردم اومدم برش گردونم به حالت قبل دیدم فرکانس خود به خود رو عدد 1100 هست.
اومدم برش گردونم به 1600 که قبلا بود دیدم اصلا دیگه همچین گزینه ای نیست.
1400 بود و 1700 وچند تا گزینه ی دسگه که گذاشتمش رو 1400 بالا اومد.
تایمینگم خود به خود به حالات دیفولت برگشت.
شد 11-11-11-28:1. (27):
نقل قول:
والا امید جان فنش اگر ناکوتا d15 هم باشه و ولتاژ دیفالت، باز ممکنه به این مشکل بخوره
اگر از من بپرسی میگم یه عامل نفوذی اینتل این سری پردازنده amd را ولتاژ گذاری کرده :lol:
پردازنده ای که با 1.25 ولت به راحتی کا میکنه بیخود روی 1.4 ولت یا بیشتر ست شده
سیستم توربو هم روی این ولتاژ به دلیل بالا رفتن دما و در گیر شدن پروتکشن دما تقریبا به درد کارهای سنگین نمیخوره
تنها راه استفاده از این سری پردازنده آندر ولتاژ کردن این سری است که چند بار توی فروم توضیح دادم
آره. به خاطر همین گفتم خودت راهنمائیش کنی . البته رم سیستمش هم تایمینگش عجیب تخیلی هست .این مسئله ولتاژ رو موافقم:lol:
- - - Updated - - -
نقل قول:
گذاشتم رو 1800 دیدم سیستم بالا نمیاد.
بعد که دوباره ری استارت کردم اومدم برش گردونم به حالت قبل دیدم فرکانس خود به خود رو عدد 1100 هست.
اومدم برش گردونم به 1600 که قبلا بود دیدم اصلا دیگه همچین گزینه ای نیست.
1400 بود و 1700 وچند تا گزینه ی دسگه که گذاشتمش رو 1400 بالا اومد.
تایمینگم خود به خود به حالات دیفولت برگشت.
شد 11-11-11-28:1. (27):
باید clear cmos کنید در این مواقع .که تنظیمات ریست بشه .حرفهای نیما جان رو برای کم کردن ولتاژ پردازنده انجام بده باشد تا رستگار بشه سیستمت :lol: