mahrad جان ممنون که چندتا کارت خوب همراه با بنچ ها شون گذاشتی ولی این چند روز برای ورود به انجمن خیلی مشکل دارم فکر کنم مشکل سرور باشه وگرنه حتما میومدم کمکت.
Administrator
mahrad جان ممنون که چندتا کارت خوب همراه با بنچ ها شون گذاشتی ولی این چند روز برای ورود به انجمن خیلی مشکل دارم فکر کنم مشکل سرور باشه وگرنه حتما میومدم کمکت.
Administrator
خواهش میکنم وریا جان ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH
منتظرتم ...
New World (28-03-07)
کاربر شهرسختافزار
با تشكر
اين GE 6800 LE چند قيمته و چه خصوصياتي داره ؟ آيا پيشنهادش ميكني؟ (با يك اسلات agp 4x و مين 8IR2003 و پردازنده 2.02 سلرون و رم 512 ؟!)
دوست عزیز شما بهتره دنبال agp نری و براش هزینه نکنی در کل اگه همه سیستم را ارتقا بدی خیلی بهتره.
کاربر شهرسختافزار
خودم اطلاع دارم ولي امكانش رو ندارم . لطف كن به سؤال جواب بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
ببین عزیزم بله کارت خوبیه من خودم XFXForce 6800LE را دیدم عالی کار میده ...
شرمنده دیر شد...
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
یه سوالی که داشتم من کارت گرافیک gs8400 گرفتم ولی دیگران به من 7100 یا 7300gtرا ÷یشنهاد میدن در صورتی که این کارت گرافیک بازی هایی مثل dirtو sprintel cell doulرو که بازی های سنگینی ان رو راخت باز میکنه
می خواستم بدونم ین کارت گرافیک چه مشکلی نسبت به سری های گفته شده داره؟
Administrator
انتخاب خیلی خوبی کردید ... مبارکتون باشه ، این کارت انتخاب بهتری نسبت به 7300 و 7100 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheale برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی بردش چی هست ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام به تمامی دوستان . کارت گرافیک من ایسوز Asus مدل En 8600 Gts Silent مخصوص بازی های گرافیک بالا ست و مادر برد من ایسوز Asus مدل M2n Sli Deluxe و Amd و همچنین Cpu هم Amd 3500 هستش ام مادر برد و کارت گرافیک با هم همخونی ندارند و باصطلاح مچ یا جفت نمیشن خواهش من اینه اگه از دوستان کسی هست که اطلاع کامل از مارک های ایسوز Asus داره برام توضیح بده که چرا مادربرد و کارت گرافیک که هر 2 ساخت یه شرکتن چرا تو بازی ها Eror میدهند در صورتی که همین بازی ها با کارت گرافیگ 7600 Gs انجام میشده اگر کمکم کنید ممنون میشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks