ripek (08-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ripek (08-01-10)
دوست عزیز شما قیمتها رو هم باید د رنظر بگیری برای 9500 یه گیگ رقیبی مثل 4670 هست که می خوردش!!دیبه نظر شما كدام يك از اين دو كارت بدون در نظر گرفتن شركت سازنده بهتره
8600GTS 256mb DDR3
9500 GT 1gb DDR2
با تشكر
این مقایسه درست نیست در واقع 9500GT DDR3 با 8600GTS DDR3 مقایسه میشه که کارایی تقریبا در یک حد هست دیگه بستگی به برند و قیمتاشون داره 9500 ddr2 یه گیگ و...اصلا ارزش خرید نداره
Chess Is Life
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي ممنون نظر داديد من هم همين حدس را ميزدم ولي ميخواستم مطمئن بشم در واقع تو شهرستان ما انتخابها محدود هستن و من هم با در نظر گرفتن مادربردم و وضعيت مالي در حال حاظر از كارت
ELSA 8600 GTS 256 DDR3
استفاده ميكنم . البته من هم ATI را ترجيح ميدادم ولي گفتم به خاطر مادربردم كه
ABIT FATAL1TY AN9 32X
كه از چيپ NVIDIA استفاده كرده از اين كارت استفاده كردم.
دوست عزیز یه مادربرد با PCI E (ترجیحا 2) از هر برند و مدل و چیپی که باشه کارتهای PCI E رو بدون هیچ مشکلی و کاهش کارکردی و ...ساپورت می کنه.البته من هم ATI را ترجيح ميدادم ولي گفتم به خاطر مادربردم كه
ABIT FATAL1TY AN9 32X
كه از چيپ NVIDIA استفاده كرده از اين كارت استفاده كردم.
Chess Is Life
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور من ا ينه كه اين مادربرد با كارتهاي انويديا بهترين كارايي رو داره مخصوصا كه در توضيحات اين مادربرد بر استفاده از اين كارتها توصيه شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت X bit بتازگی کارتهای حرفه ای سری nVIDIA Quadro و ATI FirePro رو با هم مقایسه کرده .
ATI FirePro V8700
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nvidia Quadro FX 5800
منبع
بنچمارکها و توان مصرفی :
ripek (08-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه بچه های باحال:
اگه خدا بخواد! بالاخره میخوام لف تاف بخرم !
از اونجا که لپ تاپ های تو بازار از یک سری کارتای گرافیک نسبتا مشابه استفاده میکنن و من نتونستم مشابه مشخصات این کارتها رو تو سایتا برای مقایسه پیدا کنم لطف کنید در حد امکان مقایسه ای از نظر کارایی و نه قیمت بین اونا انجام بدین.
(3430-3470-4530-3650-4570-ATI(4650
GF(9700GT-9600GT-9400GT-9300GT-8400GT-8400GS-9300GS) ( MHD4500)
X3100
کمبود اطلاعات در باره این نوع از کارتهای گرافیک واقعا احساس میشه.
MicroSystem (08-01-10), ripek (08-01-10)
دوستان عزیز
من متاسفانه یه مشکلی در زمینه گرافیک دارم .ممنون میشم راهنماییم کنید.
من کارتXFX 9600 GSO 1.5 GB
دارم همراه با سی پی یو INTEL E5200 DUALL CORE.متاسفانه تو بعضی از بازیها سیستم کاملا فریز میشه وبعد از 30 ثانیه یا یه دیقه! از حالت فریز در میاد .به خصوص در بازی استرانگ لی هولد.اما این بازی احتیاج به کارت7800جی تی به بالا داره وظاهرا سیستم من باید بتونه اون رو راحت اجرا کنه.در ضمن تو بعضی از قسمت های بازی کرایسس هم دچار کندی وفریز البته بسیار کمتر از استرانگ لی هولد می شه.
در ضمن یه اتفاق واقعا عجیب دیگه هم برام می افته . من با این کارت گرافیک بازی کد 5 یا فارکرای 2 یا کرایسس رو در بالاترین ریزولوشن وتنظیمات بازی می کنم و تقریبا هم جواب می ده اما تو بازی قدیمی ای جی ای 2 که مال 10 سال قبله شدیدا دچار مشکل میشه .حرکت موس توی این بازی بیش از حد تند میشه. جالبه که همه این مشکلات چه در بازی ای جی ای چه کرایسس وچه استرانگ لی هلد توی لوکیشن های بسته بازی مثلا داخل ساختمون ها بوجود میاد. به خدا گیج شدم. حالا نمی دونم مشکل از کارت گرافیک هستش یا اینکه ازسی پی یو.
دوستان اگر می تونن راهنمایی کنن.خیلی ممنون میشم.
در کل می خوام بدونم مسئله از کارت گرافیکه یا از سی پی یو؟ وچرا کارتی که بازیی مثل فارکرای 2 رو اجرا می کنه تو بازی ای جی ای به مشکل می خوره؟
در کل نظر شما درباره این کارت چیه؟
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
MicroSystem (08-01-10), ripek (08-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اولا كه شما گول رم 1.5 گيگ اين كارت رو خورديد بماند و اين كارت همون 384 مگ واسش زياده بگذريم شما رم سيستمه چند گيگه اين مواردي كه ميفرمائيد معمولا وقتي رم سيستم كم هست پيش مياد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (08-01-10)
برای سیستم 4 گیگ رم DDR2 800 به صورت دوکاناله نصب کردم در ضمن مادربردم هم ASUS P5QC و پاور هم 580 گرین هستن با توجه به این فکر نمی کنم مشکل مربوط به رم باشه؟
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
MicroSystem (08-01-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks