من هم GPU Tweak و هم Msi Afterburner رو نصب کردم ، نسخه اخرش رو هم گرفتم اما اصلا اینایی که شما عکسش رو گذاشتی نداره!!!!!!!!!
فقط گرافیک رو نشون میده نه پاور و پردازنده!!!

به عنوان مثال Tom Clancy's SplinterCell Blacklist زیر 40 فریم بیرون میداد، هرچی مشخصات رو بالا پایین کردم در هیچ حالتی بیشتر از 10 اضافه نمیشد
rome II رو عملا نمیتونم بازی کنم وحشتناک سرعتش پایینه در حالی که گرافیکش هم افتضاحه ، من crysis رو بالای 40-50 فریم بازی میکردم نمیدونم چی شده حالا افتضاح ترین بازی ها رو هم مجبورم روی پایین ترین گرافیک ها بازی کنم اونم با کلی لگ و پرش
Alien Rage اگه ثابت باشم فریم خیلی زیاده بیرون میده اما کافیه چند متر راه برم یا وارد فضای جدیدی بشم، اصلا نمیشه کنترلش کرد! چندین ثانیه طول میکشه تا فضا لود بشه
در کل مطمئنم خیلی داره ضعیف عمل میکنه، نمونش هم سری های crysis بود که گرافیک فوق العاده ای داشتن و فریم بالای 40-50 تا میدادن

توی این دوسال همه بازی ها از ابتدا روی 1600*900 دیفالت بودن اما الان وارد بعضی بازی ها که میشم روی 800*600 دیفالت میشه! یعنی اینقدر سیستم ضعیفه؟؟
اینایی که من عکسشو گذاشتم نداره؟! مگه میشه؟ لطفا یه اسکرین شات بذارین ببینم.
این مورد ممکنه اصلا ربطی به سیستم نداشته باشه بلکه بازی درست تشخیص نده(مثلا من خودم وقتی توی بازی Batman Arkham Asylum گزینه ی PhysX رو فعال می کنم پیغام میده که سیستم شما برای این مورد مناسب نیست و باید حداقل GTX 260 یا بهتر داشته باشین در صورتی که GTX 670 اصلا با GTX 260 قابل مقایسه نیست!)