متاسفانه من کلا محصولات AMD رو خوب نمی شناسم به همین دلیل نمی تونم بگم که پردازنده ضعیف هست یا کارت گرافیک (لطفا کسایی که اطلاعات دارن کمک کنن!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند وقته سیستمتون این جوری شده؟ یعنی قبلا بهتر عمل می کرد؟
شما نرم افزارو که نصب و اجرا کردین بعدش برای مدت کوتاهی (مثلا 2 دقیقه) یه بازیو اجرا کنین.بعد بازیو ببندین و چیزایی که توی نرم افزار ثبت شده رو بررسی کنین(مخصوصا GPU Usage و Memory Usage و Power Target Status) وقتی که ببینین که یکی از موارد همواره روی 100% بوده (مثلا GPU Usage) این نشون میده که اون مورد سیستمو موقع اجرای بازی Bottleneck کرده.مثلا من خودم الآن Crysis 3 رو گذاشتم روی آخرین تنظیمات گرافیکی و با خاموش بودن V-Sync اجراش کردم.بعد که بازیو بستم و نرم افزار GPU Tweak رو بررسی کردم دیدم که GPU Usage در اکثر زمان اجرای بازی بالا بوده.پس می فهمم که اگه بخوام از بازی بیشتر فریم بگیرم باید کارت گرافیک قوی تری بخرم! در ضمن بالا بودن Power Target Status هم نشون میده که پاورم برای تامیین برق کارت گرافیک کم نمیاره.
1.jpg3.jpg
Bookmarks