alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), Labyrinth (21-02-11), molana (21-12-09)
۹۹٪ مطمئن باش این مونیتور کاملا میزونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک کانال رو زدید و تجربش رو دارید و سری بعدی اگر مشکلی براتون پیش بیاد دیگه ۱ هفته طول نمیکشه تا حلش کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( چه در مورد این شرکت یا هر کالای دیگه که گارانتی داشته باشه )
تا مظلومی نباشه ظالمی نیست ما اگر کوتاه بیام مطمئن باش اون شرکتهائی که الان ازشون تعریف میشه هم همین کارها رو میکنند
یه مثال براتون بزنم جالب این شرکت مادیران که الان گل و بلبل شده یک زمانی بالای ۲۰ قطعه خراب ( مانیتور و پرینتر سوزنی ) منو بیشتر از چند ماه نگه داشت ( این موضوع مال حدود ۱۲-۱۳ سال پیشه ) که ناچار به اقدام قانونی شدم و کار بالا گرفت و در نهایت با کلی جنگ و جهاد تونستم قطعاتم رو بگیرم ازشون
این که حالا آدم شدن به دلیل رقابت شرکتها و برخورد افراد باهاشون بوده وگرنه تا ۲۰۰ سال دیگه هم ماهها برای تعمیر یک قطعه باید التماس میکردیم
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), Labyrinth (21-02-11), molana (21-12-09)
سامسونگ که تو بسته بندیش مینویسه:بهترین پنل های کره ی جنوبی!!!پس چطور اشغال در اومده؟؟؟
|
امیر زیاد به این نوشته ها توجه نکن !
DX400
وحيد جان اصلا تخصص Asus مانيتور نيست عزيز. قيمتهاشم خيلي بالاست.
مي شه بگي بر چه اساسي ميگي مانيتور فقط Asus ؟!!!
Mahdi8063 (22-12-09)
خوب الحمدلله مشکل من حل شد و من هم پولی که ازم گرفته بودند رو پس دادند و هم مانیتور رو عوض کردند و اینیکی مشکلی نداره .
بالاخره دیشب یه دل سیر با سیستمم حال کردم .
bill geits (22-12-09), D J V A H I D (22-12-09), mohammad1985 (22-12-09), nima_hl (22-12-09), PUMAOC (22-12-09)
ایندفه مانیتورت خراب شد برو طرف ال جی!!!
درود :
در كل به نظر من هم خدمات LG خيلي بهتر از سامسونگ هست.
arash_skywalker (21-02-11), reza76622201 (23-12-09)
من اخیرا یک ال سی دی P23700 گرفتم و از همون روز اول با پخش از طریق DVI , HDMI مشکل داشت و نمایندگی هم نتونست سر در بیاره و حتی کار به اونجا کشید که مجبور شدم با کارت گرافیک متفاوت و کابلهای مختلف امتحان کنم ولی نتیجه نگرفتم .آخرش سام سرویس با هزارمنت گذاشتن و بعد از دو هفته دوندگی و چندین هزارتومن پول آژانس،بلاخره متقاعد شد که ایراد از ال سی دی هستش و یکی دیگه برام فرستاد.الان هم جرات نمیکنم جعبه آکبند رو باز کنم چون نگرانم که باز مشکل دیگه ای به وجود بیاد و حوصله مصیبت دوباره ندارم و میخوام با asus عوضش کنم چون همون لحظه که میبریش به فروشگاهی که ازش گرفتی و بگی ایراد داره ، بدون دردسر واست عوض میکنه.این سام سرویس آبروی samsung رو تو ایران برده و همه رو بدبین کرده.
|
سلام دوست عزیز مگه 23700 پورت HDMI داره تا اونجایی که یادم میاد تنها پورت DVI داره
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks