برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی دو مورد نیست آقا شهریار زیادتر از این حرفهاست!
من خودم میخواستم تاپیک مشابه این رو بزنم ولی بنابه دلایلی نزدم
ولی حالا خدمت همه کسانی که سامسونگ رو خیلی قبول دارند عرض کنم که پنل هاش واقعا افتضاح هست
من خودم توی 2 ماه اخیر 3 مورد باهاش مشکل داشتم
اول یه T1900 برای یکی از آشناها خریدم که تا باز کردیم دیدیم 7-8 تا پیکسل سوخته و بهم چسبیده داره!خدارو شکر گارانتی سام سرویس قبول می کرد این تعداد پیکسل سوخته بردیم بفرستن گارانتی پول نگرفتن ولی 4 هفته طول کشید بیاد...اونم که اومده پنلش سالمه ولی قابش پر از خش و رنگ رفتگی...معلوم نیست از کدوم سطل آشغالی اون قاب رو پیدا کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش خودم هم یه مانیتور عین همین مانیتور دوستمون یعنی P23500 خریدم باز کردم وصل کردم دیدم یه پیکسل وسط تصویر سوختس اونم نه به رنگ سیاه،آبی روشن که خیلی تابلو توی هر عکس و فیلم و بازی ای به چشم میزد...بردم عوض کنم گفت این شامل گارانتی سام نمیشه ولی چون فروشنده آشنا بود برام عوض کرد و یکی دیگه آوردم...اونم باز کردم دیدم یه پیکسل سیاه سوخته داره ولی خدارو شکر این یکی گوشه صفحه هست و خیلی تابلو نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا گارانتی که افتضاح کیفیت پنل ها هم افتضاح تر...ولی با این حال همه تا بحث میشه میگن LG آشغاله و سامسونگ خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks