لطفا راهنمایی کنید!!
- - - Updated - - -
لطفا راهنمایی کنید!!
کاربر شهرسختافزار
لطفا راهنمایی کنید!!
- - - Updated - - -
لطفا راهنمایی کنید!!
|
|
جسارت نباشه میشه بگید با این همه بحث به چه نتیجه ای میخاید برسید شما که دو ساله از این کارت استفاده کردید یا مشکلتون را بگید یا معلوم کنید به چی میخاید برسید تا دوستان راهنمایی لازم را بکنند.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز چون من از فروشگاهی که سیستمم رو خریدم چند سال پیش برای یکی از اقوام هم ازش خرید کردم و مشتری اون فروشگاه هستم میخوام بدونم سرم کلا گذاشته یا نه؟!
کاربر شهرسختافزار
اقا مرتضی بچه قائمشهری؟؟
Morteza.m1371 (09-08-14)
آره قربونت.نکنه شما هم شمالی هستی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله حتما فروشگاه رایان کامپیوتر رو میشناسی من از اونجا این کارت رو خریدم!!!
- - - Updated - - -
نظر شما در رابطه با کارت من چیه؟لطفا اگه تخصصی میدونید راهنمایی کنید!!
Morteza.m1371 (09-08-14)
|
|
منظورت رایان کامپیوتر پاساز نسیم هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
AMD>INTEL (09-08-14)
کاربر شهرسختافزار
نه اون شعبه دو رایان کامپیوتر ساری هست من ساروی هستم و از رایان کامپیوتر خیابان فرهنگ ساری خریدم!!
من اونجا را نمیشناسم ولی در کل کارتت یکم قدیمی شده اگه بودجه دارید یکی دیگه بگیرید.
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 09-08-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
نظر تخصصی خودت رو درباره کارتم نگفتی!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks