shader هر دو کارت 550 و کارت شما 192 هست . فرکانس ها رو به خاطر حافظه کاهش دادن .
اخه rop کارت من هم 16 هست مثل 450 و همچنین کلاک هسته من برخلاف 550 800 مگاهرتز هست و فرکانس شیدر من 1600 هست برخلاف 550؟!نمیشه سازنده gpu کارت منو تغییر نام بده و بزنه gf166?!
|
کارت 450 هم شیدرش 192 هست!!چرا فرکانس ها رو به خاطر حافظه کم کردند؟!میشه علت شو بفرمایید؟!
اون مسئله ای نیست مهم مشخصات چیپ هست تطابق داره . دلیل کم کردن فرکانس ها و استفاده از اینترفیس 128 بیتی کاهش قیمت هزینه تولید کارت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا اصلا این رابط حافظه چی هست؟!منظورم اینه که یک قطعه مثل ic هست یا منظور نرم افزار هست مثلا 128 بیت یا 192 بیت هست؟!یکم بیشتر توضیح بدهید؟!ضمنا شما بالا فرمودید دلیل کم کردن فرکانس به خاطر حافظه هست؟!نگفتید علتش چیه؟!
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
پهنای باند رم کارت گرافیک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی به خاطر اینکه از حافظه با فرکانس 4000 مگاهرتز استفاده شده این نوع حافظه هاینیکس پهنای باند 128 بیت رو داره!!ضمنا کارت گرافیک 550 دیگه ای وجود داره که رابط حافظه اون 128 بیت باشه؟!
فقط به خاطر کاهش قیمت بوده . اون رو نمیدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نفرمودید کارت گرافیک 550 دیگه ای وجود داره که رابط حافظه اون 128 بیت باشه؟!
خیر من برخورد نکردم . شاید وجود داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks