خیر تو برنامه gpu-z مشخص میشه . از پارامترهای دیگه هم میشه فهمید .همانند shaders-textures-rop این کارت ها با هم فرق میکنه .
سلام میخواستم بدونم میشه یک شرکت تولید کننده کارت گرافیک با دستکاری بایوس مدل کارت گرافیک رو تغییر بده؟! مثلا شرکت گلکسی برفرض مدل انویدیا 750ti رو به 760ti تغییر بده که وقتی با نرم افزار gpuz تست میکنی مدل کارت و سایر مشخصاتش رو 760ti نشان میده!! ایا احتمال هست؟!
|
*MoJtAbA* (17-09-14)
یعنی نمیشه با تغییر بایوس اطلاعات اشتباه تو نرم افزار gpuz نشان بده؟!
نه دوست خوب امکانش چون مشخصات سخت افزاری باید بانرم افزاری مطابقت داشته باشه
*MoJtAbA* (17-09-14)
خیر امکان این کار نیست . چون فقط نام gpu نیست و پارامترهای دیگه نقش دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-09-14)
مثلا نام gpu رو تغییر بده به 760ti ولی شیدر و راپ وغیره مثل 750ti باشه!!این امکان وجود داره یا نه؟!
|
باز تو برنامه gpu-z شناسایی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-09-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه امکانش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gpuz خیلی مشخصات دیگه رو اسکن میکنه و در نهایت بتونن اسم رو تغیر بدن, ول بقیه مشخصات سخت افزاری چی؟
مثلا همین کارت گرافیک شاتل تک 550ti من مشخصاتش بسیار شبیه به مدل 450ti هست که فرکانس هسته و شیدر و مموری اورکلاک شده هست ولی راپ کارت من 16 و رابط حافظه من هم 128 بیت هست که دقیقا شبیه به کارت 450ti هست؟!نظرتون چیه؟!اینم شات gpuz
http://www.uplooder.net/img/image/30...7c003c4c/1.gif
عزیز برادر . gpu کارت شما gf116 هست که میشه سری 500.فقط مموری اینترفیس شما 128 بیت هست بر خلاف بقیه کارتها که 192 بیت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks