ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کوچولوی توی آواتارت،بچه ی خودته؟ اوخیییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا اونقدر فشار به کارت آوردن که قسمتی از قطعه رو شکسته.سرد و گرم شدن های بسیار زیاد،ترک های ریز به وجود میارن که ارتعاش زیاد فن های دور بالا،این ترک ها رو باز تر میکنه و فکر میکنم تغییر فیزیکی شاید منظورشون این بوده.
خب پس نیاز به کولر هست.ببین دورِ فن ها بصورت تصاعدی اثرشون کمتر میشه! مثلا فن با دور 500، دمای کارت رو از 90درجه به 60درجه میرسونه (30درجه کاهش) همون فن اگر دورش 3برابر بشه 1500 دور، از 60 درجه به 45درجه میرسونه (15درجه کاهش) و همون فن اگر بشه 2500دور، از 45درجه نهایت به 35درجه میرسونه (10درجه کاهش)
ویدئویی در این باره هست توی linustechtips در مورد فن صنعتی که اگر اشتباه نکنم 15هزار دور در دقیقه میچرخه. و مقایسه اش میکنه با فن معمولی که استفاده میکنیم.و نتیجه گیری های من از همین کلیپ هستش.
برای همینه شما مثلا دور فن هات رو بزار روی 60درصد، دما مثلا 70درجه خواهد بود، بزاریش روی 100% دما نهایت به 65درجه میرسه. یعنی شما بخاطر 5درجه، داری فن رو میسوزونی!
برای مقابله با این کار، شما میای 1عدد پنکه رو مستقیما در کنار کارت های گرافیکی قرار میدی، و درصد چرخش فن های کارت گرافیک رو زیر 60% تنظیم میکنی، اینجوری فشار کار رو از بلبرینگ های فن های کارت گرافیک، به پنکه میسپاری و عمر فن های گرافیکت که قیمتشون کم نیست، خیلی بیشتر میشه.
الآن دمای اتاق من 20درجه هست، توی 20درجه و درب کیس هم بسته، در حالت ماینینگ دمای کارت من 55درجه میرسه. یعنی 35درجه بیشتر از دمای اتاقم.
شما فقط کاری کن که گرمای کارت ها، حتما به بیرون از اتاق بره، نه اینکه پنکه روشن کنی بعد همون پنکه بیاد گرمای اتاق رو بچرخونه، خب اینجوری فقط داری گرما رو پخش میکنی توی اتاق، خنک که نمیکنی!
پنکه کلا خنک نمیکنه فقط گرما رو منتقل میکنه. و چون بدن ما انسانها کمی رطوبت داره، بخاطر قضیه ی تبخیر آب،احساس خنکی میکنیم. وگرنه قطعات سیلیکنی که آب رووشون نپاشیدی، پنکه خنکش نمیکنه فقط تا جاییکه بتونه گرماش رو منتقل میکنه.پس سعی کن درب اتاق ماینینگ رو نبندی، حبسشون نکن که گرما بمونه و شبیه به جکوزی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربونت برم سلامت باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks