سلام محسن جان وقتت بخیر توضیحاتت خوب بود مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دونفر تو شرکت گارانتی که یکشون از شرکتهای معتبره (الماس)پرسیدم گفت بین سوختن این دو فرق هایی هست البته نه همیشه ولی میگفت این نوع سوختن باعث تغییر فیزیکی کارت میشه و جز گارانتی ما نیستفرقی نداره. توی بازی بیشتر فشار بر روی هسته ها هستش و توی ماینینگ اگر آورکلاک کنید فشار مقدار بیشتری روی مموری متمرکز هست.وگرنه خود کلمه فشار بی معنیه، منظور ما همون کار کشیدن هست، منظور همون عبور و مرور سیگنال و برق هست، منظور همون گرم و سرد شدن کارت هستش.
تو منطقه ای که ما هستیم احتمال زیر 65 درجه اصلا نیست مگر با کولر گازی که شاید بعد برنامه ریزی کنم تعداد کارتها بره بالا و کولر نصب کنم پس حداقل بین 65-70 درجه است اینو چطور باید جبران کنم موندم حتی پنکه و فن های بزرگم امتحان کردم نهایتا 2 درجه اختلاف داشتنزیر 60 درجه ی سانتی گراد بهترین دمای کارکرده که بصورت 24/7 اگر خود کارت از قبل خراب نبوده باشه، براحتی تا سالیان درازی کار میده. "دما" بشدت بشددددت روی عُمر قطعات سلیکنی تاثیر گذار هست ولی تاثیرش بسیار نامحسوسه. مهم اینه شما تحت هر شرایطی که میتونید دما رو پایین نگه دارید حدود 50درجه برای این قطعات (در حداکثر شرایط کاری) مثل بهشت میمونه.
شما آندر ولت هم میکنید ؟ چون من یک مقداری کم میکنم و نتیجه بهتری دارمبستگی داره کدوم قطعه رو آندرکلاک کنید
بله آندر کور هم تا یه حدی کم کنیم خوبه بعدش میره تو کاهش هش ریت
من از این دوستم که تو شهرمونه پرسیدم میگفت بستگی به شانس ممکنه هر 5-6 ماه یک کارت تلف بشه شایدم در سال یکیکلمه استراحت یجورایی واسه ما آدم ها معنی میده،نه برای دنیای مُرده ها (سیلیکن) ،برای دنیای اشیاء یه چیزی داریم به اسم MTBF که به معنی "احتمال خرابی قطعه" که حدودا برای کارت گرافیک و سی پی یو تا جاییکه من دنبال کردم حدود 100هزار ساعت MTBF هستش که میشه "حدود 10سال استفاده مستمر بصورت 24/7 ولی روی دمای استاندارد"
که معمولا دمای استاندارد همون حدودای نصف دمای حداکثر معنی میکنیم، که میشه حدود 50درجه تا 60درجه سانتی گراد.
تنظیمات من به این صورته که : زیر 30 درجه 30درصدفن ها یه قانون های خاصی دارن
زیر 30% تنظیم نشن»
30 تا 40 درجه 45 درصد
40 به بالا تصاعدی تا برسه به 65 درجه میشه 70 درصد و تا 75 درجه برسه 100 درصد که خیلی کم میره بالای 70 درصد
صدا مهم نیست چون اتاق دیگریه
یه کار دیگه که میکنم مانیتورینگ قطعات با نرم افزارهای موبایلی که یک تبلت دارم کل سیستم مانیتور میکنم خیلی بهتر شده قبلا کرش زیاد بود الان خیلی کم شده
ممنون از توضیحات محسن عزیز

Bookmarks