[quote=MasterLCD;193733]من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.
اين تلوزيون جزو يكي از بهترين ها در بازار ايرانه. وقتي كه داخل مغازه اي براي خزيد ميريد نظرتون رو جلب ميكنه.
وقتي من ميخواستم ببينم بهترين LED كه ميتونم بخرم چيه، اين مدل رو هم امتحان كردم. وقتي از مدل هاي LED ي سامسونگ بيشتر از يه فاصله اي دور شدم نورشون به شدت كم شدن. ولي اين تلوزيون نور خيلي بالايي داشت و هر چقدر هم ازش دور ميشي كيفيتش پايين نمياد.
دوستان اينجا از روي تعصب برند صحبت ميكنند. در مورد سايت Cnet كه تكليفش معلومه . كاملا جانبدارانه هست (مثل كاري كه طرفدار Cnet اينجا انجام داد)
اين LED در نوع خودش بي نظيره ولي من نميفهمم چرا بعضيا اون رو با سامسونگ مقايسه ميكنن. هر چيزي بايد با حد خودش مقايسه بشه.

باسلام

دوست عزیز من میخواستم بدانم Cnet از جه نظر تکلفش معلوم است. اگر اطلاعات معثبری دارید مرقوم بفرمائید ما هم در جریان باشیم. ولی تا آنجا که من میدانم Cnet منبع معتبری است که بسیاری از محصولات الکترنیکی 'بویژه انواع مارکهای مخثلف TV ها را با مدلهای گوناگون مورد نقد وبررسی قرار میدهند.و برای این منظور انواع لوازم پیشرفثه وپیجیده را برای تست های خود توسط متحصصین بکار میگیرند تا نهایتا یک Review معتبر تهیه ودر اختیار خوانندگان خود فرار دهند و صد البثه قضاوت خود را برای تعین بهترین LED TV تنها از طریق مراجعه به مغازه فروشندگان و دور و نزدیک شدن به TV های داخل مغازه موررد ارزیابی قرار نمیدهند.

نکته دوم اینکه شما اشاره به مدیرانی میکنید که اجازه ندارند از سمت خود " استفاده تبلیقاتی و جانبدارانه "کنند.من نمیدانم شناخت شما نسبت به ایشان تا جه میزان است. ولی مطمئن هستم اکر شناخت کافی داشتید اینگونه
قضاوت نمیکردید.ضمن اینکه ایشان سهامدار تولید کننده خاصی نیستند و اگر مطالب مندرج در پست مربوطه را تاآخر بدقت مطالعه میکردید به نتیجه میرسیدید ( با وجودیکه من شخصا اطلاع دارم ایشان خود دارای TV LED سامسونگ میباشد ) بهترین TV LED موجود در بازار ایران را LG LED LH 90 اعلام کردند.