کسی اطلاعات بیشتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی اطلاعات بیشتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.
اين تلوزيون جزو يكي از بهترين ها در بازار ايرانه. وقتي كه داخل مغازه اي براي خزيد ميريد نظرتون رو جلب ميكنه.
وقتي من ميخواستم ببينم بهترين LED كه ميتونم بخرم چيه، اين مدل رو هم امتحان كردم. وقتي از مدل هاي LED ي سامسونگ بيشتر از يه فاصله اي دور شدم نورشون به شدت كم شدن. ولي اين تلوزيون نور خيلي بالايي داشت و هر چقدر هم ازش دور ميشي كيفيتش پايين نمياد.
دوستان اينجا از روي تعصب برند صحبت ميكنند. در مورد سايت Cnet كه تكليفش معلومه . كاملا جانبدارانه هست (مثل كاري كه طرفدار Cnet اينجا انجام داد)
اين LED در نوع خودش بي نظيره ولي من نميفهمم چرا بعضيا اون رو با سامسونگ مقايسه ميكنن. هر چيزي بايد با حد خودش مقايسه بشه.
خود برند LG كه يه مدل فول ال اي دي داره گفته كه فول ال اي دي بهتر از LED حاشيه هست. قبلا هم به مشا طرفدار عزيز اين مطلب نشون داده شده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در واقع 2 مدل ال اي دي شارپ و ال جي كه فول دارن ميتونن با هم مقايسه بشن (2 تا از بهترين ها) كه اون ديگه سليقه اي هست و من خودم شارپ رو ترجيح ميدم. كاملا هم فول اچ ديه (فول اچ دي يعني 1080 پس چرا ميپرسين ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟؟؟ نكنه معني فول اچ ديو نميدونين؟؟؟:lol:))))
اگر خواستي از نزديك چكش كني: حتما تنظيماتش رو عوض كن تا به تصوير دلخاه برسي. تنظيمات ديفالتش خيلي خوب نيست
در هر حال اين فروم اطلاع رسانيه و مديران اجازه ندارن از سمتشون استفاده تبليغاتي يا جانبدارانه بكنن
نقل قول:
قيمت رو در سايت ماديران زده 2 مليون و نود و هشت ولي فكر كنم 2 مليون هم بشه پيدا كرد
علاوه بر اون شنيدم ماديران داره خط توليدش رو مياره تو ايران. يعني اسمبلش ديگه توسط ماديران انجام ميشه. اينطوري 15 تا 20 در صد بايد كاهش قيمت داشته باشه.
اگر واقعا 20 درصد قيمتش كم شه كه بي نظيره.
راستي يه ايراد بزرگ داره:::::::::::
فقط 40 اينچش در ايران هست و اين عكسه كه پايينش آبيه براي اين مدل نيست. براي 46 اينچشه.
[quote=MasterLCD;193733]من 100% صحبت هاي ايشون روتاييد ميكنم.
اين تلوزيون جزو يكي از بهترين ها در بازار ايرانه. وقتي كه داخل مغازه اي براي خزيد ميريد نظرتون رو جلب ميكنه.
وقتي من ميخواستم ببينم بهترين LED كه ميتونم بخرم چيه، اين مدل رو هم امتحان كردم. وقتي از مدل هاي LED ي سامسونگ بيشتر از يه فاصله اي دور شدم نورشون به شدت كم شدن. ولي اين تلوزيون نور خيلي بالايي داشت و هر چقدر هم ازش دور ميشي كيفيتش پايين نمياد.
دوستان اينجا از روي تعصب برند صحبت ميكنند. در مورد سايت Cnet كه تكليفش معلومه . كاملا جانبدارانه هست (مثل كاري كه طرفدار Cnet اينجا انجام داد)
اين LED در نوع خودش بي نظيره ولي من نميفهمم چرا بعضيا اون رو با سامسونگ مقايسه ميكنن. هر چيزي بايد با حد خودش مقايسه بشه.
باسلام
دوست عزیز من میخواستم بدانم Cnet از جه نظر تکلفش معلوم است. اگر اطلاعات معثبری دارید مرقوم بفرمائید ما هم در جریان باشیم. ولی تا آنجا که من میدانم Cnet منبع معتبری است که بسیاری از محصولات الکترنیکی 'بویژه انواع مارکهای مخثلف TV ها را با مدلهای گوناگون مورد نقد وبررسی قرار میدهند.و برای این منظور انواع لوازم پیشرفثه وپیجیده را برای تست های خود توسط متحصصین بکار میگیرند تا نهایتا یک Review معتبر تهیه ودر اختیار خوانندگان خود فرار دهند و صد البثه قضاوت خود را برای تعین بهترین LED TV تنها از طریق مراجعه به مغازه فروشندگان و دور و نزدیک شدن به TV های داخل مغازه موررد ارزیابی قرار نمیدهند.
نکته دوم اینکه شما اشاره به مدیرانی میکنید که اجازه ندارند از سمت خود " استفاده تبلیقاتی و جانبدارانه "کنند.من نمیدانم شناخت شما نسبت به ایشان تا جه میزان است. ولی مطمئن هستم اکر شناخت کافی داشتید اینگونه
قضاوت نمیکردید.ضمن اینکه ایشان سهامدار تولید کننده خاصی نیستند و اگر مطالب مندرج در پست مربوطه را تاآخر بدقت مطالعه میکردید به نتیجه میرسیدید ( با وجودیکه من شخصا اطلاع دارم ایشان خود دارای TV LED سامسونگ میباشد ) بهترین TV LED موجود در بازار ایران را LG LED LH 90 اعلام کردند.
[quote=شجاع حسینی;193762]بابا منم حرف شما رو ميزنم. چرا شمشير رو از رو بستي. منم ميگم تنها 2 LED وجود داره كه فوله. يكيش همون LG LED LH هست و يكشم اين مدلي كه بالا هست. جفتشم يك تكنولوژي رو استفاده كردن دقيقا. حالا شما كه داري حمايت ميكني ، ميشه از دوستتون بپرسين چرا LG كه دقيقا همين سيستم فول ال اي دي Sharp رو داره چرا بهتره؟؟؟؟نقل قول:
چون از نظر تكنولوژي جفتشون يه سر و گردن از سامسونگ بالا ترن و من گفتم طبق سليقه شارپ به نظرم فيچر هاي بهتري داره.
در مورد CNET: اگر نظرات كاربران CNET در مورد LED شارپ رو بخونيد يا به لينك زير مراجعه كنيد متوجه ميشيد. منبعي از كاربران و استفاده كنندگان دستگاه كه معتبر تر از Review تبليغاتي CNET هست دوست عزيزم
من هم سهام دار نيستم در كارخونه شارپ هاااااااااااااا
در ضمن من خودم LCD سامسونگ دارم 40b570. و به نظرم معموليه. ربطي نداره كه بگم فلان برند خوبه چون من دارمش. حالا دليل نميشه دوست شما LED سام داره حتما بگه خوبه
شارپ عالیه فقط میمونه قیمت ریویوهای CNET رو ببخشید ب..ش توش
اگه مرز بانه بیارن میشه همینو 1 میلیون خرید که واقعا میارزه البته تو بین عربها مارک پر طرفداری هست.
دوست عزیز ، هماننطور که خودتون عرض کردید اینجا یک فروم هست و همه کاربران نظراتشون کاملا محترمه . ولی بنده فقط و فقط به واسطه معتبر ترین مراجع تست و بررسی HDTV اظهار نظر کردم . غیر از این بود ؟نقل قول:
این که تصویر این تلویزیون برای شما دلچسب هست از نظر من فقط یک دلیل داره ، اون درخشندگی بیشتر این مدل نسبت به مدل های مشابه خودش هست .
در واقع به زبان ساده ، Editor های وب سایت Cnet با Avforums یا هر وب سیات معتبر دیگه تصویر هر چه واقعی تر رو ملاک برتری یک HDTV می دونند . اما بیشتر خریداران عادی تصویر قشنگ تر ( حتی اگر طبیعی نباشه ) رو ملاک خرید قرار می دهند . نظر شخصی بنده و ملاکی که برای خرید HDTV مد نظر قرار می دم نزدیک به Editor های Cnet هست .
در واقع در یک جمله به طور خلاصه : من به شخصه تصویر واقعی تر رو به تصویر قشنگ تر ( درخشندگی و اشباع رنگ بیشتر ) ترجیح می دم .
نظرات شخصی کاربران هم بر می گرده به همون توضیحی که بالا خدمتتون عرض کردم . ولی اینکه شما نظرات شخصی یه سری کاربر معمولی ( که ممکنه Fanboy هم توشون پیدا بشه ) رو معتبرتر از Editor وب سایت های نام برده می دونید ، قبول کنید که کمی کم لطفی می کنید . :1. (26):نقل قول:
در مورد CNET: اگر نظرات كاربران CNET در مورد LED شارپ رو بخونيد يا به لينك زير مراجعه كنيد متوجه ميشيد. منبعي از كاربران و استفاده كنندگان دستگاه كه معتبر تر از Review تبليغاتي CNET هست دوست عزيزم
قبلا هم عرض کردم که کیفیت تصویر یک HDTV رو فقط و فقط Back Light تعیین نمی کنه و کیفیت پنل و مدارات بایاس کننده اون پنل نقش به مراتب مهمتری در این مقوله دارند .
به هر حال اگر شما به هر دلیلی این مدل نظرتون رو جلب کرده، نظر شما کاملا محترمه و اگر در مطالب ارائه شده در پست اول من، به نوعی سوء برداشت داشتید امیدوارم با مطالب ارائه شده در این پست مسائل حل شده باشه .
موفق باشی .
ممنون از توضيحاتت مهدي عزيزنقل قول:
آره با نظرت در مورد اينكه نظر همه محترمه موافقم. شما درست ميگي. اين هم نظر منه البته من هم خيلي آماتور نيستم و در كار خودم واردم. و هدفم فقط معرفي بود.
در مورد رنگ هاي غير واقعي و قشنگ: خيلي باهات موافق نيستم. چون اگر بخوايم رنگاي غير واقعي، قشنگ و به اصطلاح مشتر ها "هندي" ، رو ببينيد بايد TV هاي xvision رو در نظر بگيريد كه رنگاش زيادي پررنگه كه يه سري كم و كاستي ها رو بپوشونه.ولي ايرادي نداره عزيز. اينم نظريه به هر حال:1. (35):
در مورد كيفيت پنل هم 100% باهات موافقم. پيشنهاد من هم بر همين اساس بود عزيز
به هر حال هر چي هست نظرت محترمه برام عزيز:great:
اين جمله اولتو كه حسابي موافقم باهاش:whistle:. بچه خواهر من تو انگليسه ميگفت اونجا همه مسئله CNET و اينكه ريويو تبليغاتي ميده رو ميدونن و اصولا كسي بهش توجه نميكنهنقل قول:
در مورد جمله دومت هم خيلي موافقم. ولي يه نكته اي هست كه انگار ديگه از بعد عيد كه خود ماديران خط توليدشو بياره قيمتاش بهتر ميشه. چون هزينه هاشون مياد پايين:wink: