Big$hadow (30-01-13), Labyrinth (31-01-13), M A H R A D (01-02-13), MARINE (01-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), Moein (30-01-13), Morteza Hosseini (06-03-13), msilver (03-02-13), Over_Cracker (30-01-13), Rezasam1 (30-01-13), smrbh (14-02-13)
با سلام خدمت کاربران و خوانندگان عزیز
در این مقاله به بررسی کارت گرافیک فوق حرفه ای Colorful's GTX 560 Ti Kudan می پردازیم که ساخته شرکت معتبر colorful هست . شاید به ذهن شما خواننده ی گرامی خطور کند که چرا این مدل کارت رو برای Rview انتخاب کردم . خوب در جواب باید گفت این کار سه علت داشت . علت اول اینه که این گرافیک با توجه به به چیپی که داره ،دارای قدرتی واقعا بیشتر از کارت های همرده خودشهست دلیل دوم کولر حرفه ای این کارت هست که در مدل جدید Colorful's GTX680 Kudan هم مورد استفاده قرار گرفته پس با بررسی این کارت می شه تا حدودی فهمید کارت 680 که با این کولر عرضه شده قویترین کارت تک هسته ای دنیا خواهد بود و دلیل آخر هم آشنایی خوانندگان ایرانی با شرکت ها و کارت گرافیک هایی هست که به ایران یا وارد نمی شن یاد در صورت ورود به قدری محدوده که کسی این برند ها و مدل ها رو نمی شناسه همین قضیه در مورد قطعات دیگر مخصوصا پاور نیز صادق هست .
شرکت colorful یکی از پیشروترین شرکتها در زمینه ی تولید کارت های گرافیک غیر رفرنس در جهان می باشد که شاید بعضی از کاربران حرفه ای مدلی که این شرکت با چیپ 460 انویدیا عرضه کرد رو به خاطره داشته باشند که در طراحی کارت مذکور از شکل کوسه ماهی الهام گرفته بود . همونطور هم که شاید بعضی از دوستان شاید حدس زده باشن این کمپانی علاقه ی خاصی به چیپ های mid range کمپانیه انویدیا داره و همیشه جدیدترین طرح هاش رو روی این سری چیپ ها به بازار عرضه می کنه که چیپ 560ti هم مسلما مورد علاقه ی این شرکت هست .
این شرکت کارت گرافیک colorful igame gtx 560 ti kudan رو با مشخصات زیر به بازار عرضه کرده که پس از مشاهده مشخصات به بررسی هر چه بیشتر این کارت می پردازیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(برای مشاهد عکس ها در سایز واقعی روی آنها کلیک کنید )
در نگاه اول به مشخصات این کارت مشاهده می کنیم که این کارت از یک هسته پردازشی 560ti که دارای 384 هسته کودا می باشد استفاده می کند . از دیگر مشخصات شکفت انگیزه این کارت دارا بودن سه مد متفاوت برای فرکانس های هسته و مموری و shader می باشد که که در حالت دیفالت به ترتیب دارای مقادیر 800 و 4000 و 1600 و در مد توربو داری مقادیر 900 و 4200 و 1800 و در مد توربو اکستریم دارای مقادیر 1010 و 4500 و 2020 می باشد .
در نگاهی به بسته و متعلقات این کارت به بسته بندی غول آسا و شکیل این کارت بر می خوریم که آدم رو یاد پکیج و بسته بندی های مورد استفاده در صنایع اسلحه سازی به خصوص بسته بندی های تفنگ های دوربیندار می ندازه . پس از باز کردن بسته colorful شما رو شگفت زده خواهد کرداین شرکت با قرار دادن 8 رنگ و چند قلمو شما رو وادار به پیاده سازی طرح و تئونینگ کردن کارت گرافیک می کنه شما می توانید با استفاده از این رنگ جلوه زیبایی به کارت خودتون ببخشید
از دیگر نکته هایی که در هنگام بررسی پکیچ این کارت نظرها رو به شدت بخودش جلب می کنه وجود 5 کیت ایر کولینگ برای خنک شازی بهتر این کارت می باشد که که با نصب این کیت بنظر جای خالی در کیستان باقی نمی ماند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیگر نکات این پکیج می توان به کارت الحاقی که دارای 4 فاز اضافه به همراه یه بایوس دیگر برای کارت است اشاره کرد که با اضافه کردن این کارت به اسلات تعبیه شده در پشت کار شما قادر به استفاده از مد سوم یا همون توربو اکستریم خواهید بود. در ادامه نظر شما رو به شکل و شمایل ظاهری این کارت گرافیک جلب می کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که مشاهده می کنید این کار دارای یک کولر 3 اسلات می باشد که با سه عدد فن به مبارزه با گرمایی تولید شده توسط چیپ می پردازند . در پشت کارت هم محلی برای قرار دادان اسلات توسعه تعبیه شده در این این کارت نیز ار دو خروجی DVI و یک HDMI می باشد که بنظر برای کارت گرافیک با این قدرت و طراحی تعداد کم خروجی ها امتیاز منفی خواهد بود . در پنل پشتی کارت دکمه دیگر جلب توجه می کنه که اسم اون دکمه اورکلاک هست و کاربر می تونه با این دکمه بین سه مد موجود در کارت سوئیچ کنه .از دیگر جزئیات کارت می توان به برد نقره اندود شده آن اشاره کده که به ادعای شرکت Colorful این تکنولوژی انحصاری باعث بهبود بی نظیری در عملکرده کارت گرافیکی می شه . با بررسی بیشتر کارت به ورودی های برق این کارت قدرتمند بر می خوریم که دارای 3 ورودی 6 پین می باشد که خیال کاربر رو از تامین برق مورد نیاز کارت راحت می کنه حتی در زیر سنگینترین فشارها و با اورکلاک بیشتر در این کارت از چیپ های با کیفیت تولید شرکت سامسونگ استفاده شده که این چیپ ها با یک فاز تغذیه می شن همینطور این کارت برای تغذیه هسته از 8 فاز با طراحی خاص استفاده می کنه که اگر 4 عدد فاز اسلات توسعه رو به اون اضافه کنیم در مجموع دارای 12 فاز برای تغذیه هسته گرافیکی می باشد از همین رو قدر اورکلاک بالایی رو برای این کارت به همراه داره و شاید دست یابی به فرکانس های بالا 1200 هم برای این کارت جندان دور از انتظار نباشه رو ایر کولینگ
در ادامه به بررسی کولر اینکارت که یکی از بارزترین تفاوت بین این کارت و دیگر کارت های موجود در بازار هست . کولر این کارت با 10 عدد لوله انتقال حرارت برای دفعه گرمایه حاصله از این کارت بسیار مناسب به نظر میاد که با اضافه کردن 5 کیت مخصوص تعداد لوله های انتقال حرار به 15 عدد افزارش خواهد یافت . شاید به عقیده برخی استفاده از این همه لوله انتقال حرارت ماثر نباشد ولی باید در پاسخ گفت وقتی این لوله ها با یک طراحی مناب کنار هم قرار گیرند شما شاهد خنکترین کارت گرافکی جهان خواهید بود توجتون رو جلب می کنم به دمای این کارت در حالت بی کاری و در حالت لود سنگین توسط نرم افزار furmark این تست ها در سه حالت معمولی و تو ربو و اوربو اکستریم گرفته شده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که مشاهده می کنید این کارت کاربر رو فقط به اورکلاک بیشتر ترقیب می کنه و کاربر با این کولر می تونه به فرکانس های بالاتر نیز دست پیدا کنه حال تصور کنید کارت 680 ارائه شده با این کولر چه قدرتی خیره کننده ای خواهد داشت.سر انجام توجه شما رو به چند تست گرفته شده از چندین بنچمارک معتبر و بازی سنگین جلب می کنم که در ادامه خواهید دید این کارت گوی سقت رو هم از کار رده بالایی خودش یعنی 570GTX نیز می رباید و با غرور تمام کارت 6950 محصول شرکت AMD رو جا می زاره حال صحبت رو کوتاه می کنم و نظرتون رو به سیستم تست و نتایج تست جلب می کنم .
همانطور که در بنچمارک ارائه شده می بینید هیچ حرفی جز برای ستایش این کارت نمی شه به زیان آورد و می شه گفت شرکت Colorful با تولید این سری از کارت های گرافیکی رقیب جدی برای کارتها matrix از کمپانی Asus و سری llighting از کمپانی msi خواهد بود .
========================================
امیدوارم ار بررسی این کارت خوشتون اومده باشه
منبع : Colorful.com
کپی برداری از این مطلب فقط با اجازه نویسنده و ذکر نام شهرسخت افزار مجاز می باشد
پیروز و سرفراز باشید
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 30-01-13 انجام شده است علت: ویرایشی
Big$hadow (30-01-13), Labyrinth (31-01-13), M A H R A D (01-02-13), MARINE (01-02-13), mehrdad_ab (15-02-13), Moein (30-01-13), Morteza Hosseini (06-03-13), msilver (03-02-13), Over_Cracker (30-01-13), Rezasam1 (30-01-13), smrbh (14-02-13)
|
درود.
عالی بود،خسته نباشید.
باید بگیم که غول گرافیکی هست برای خودش این گرافیک. کیت رنگ و قلم مو هم واقعا جالب هستش.کارت را باید بدیم باب راس نقاشی کنه برامونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاع دارید که این کارت وارد بازار ایران هم شده یا نه؟ قیمت جهانیش؟
برد نقره اندود با چشم مشخص نیست؟
در تصویر که 4 کیت خنک کننده مشخص نیست،کیت پنجم کجا نصب میشه؟ بعد با این همه خنک کننده،تداخل ایجاد نمیشه بین کولر CPU ؟ احتمالا این کیت ها واسه اورکلاک کارت روی میز هستش!
در بخش خروجی یک پیچ برنجی رنگ پیداست،اون چیه؟،نگهدارنده؟
سلام و عرض ادب خدمت آقای عظیمی عزیز
واقعا خوفناکه من طرح و ایدم اینه بدی یه گرافیتی کار یه طرح نازیسمی خفن بندازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (just kiding)
من بعضی از جاها که نظرات رو می خوندم می گفتن تا 1200 به راحتی اور کلاک می شه
اما تا جایی که در توان دارم به سوالات جواب می دم
در مورد اون قسمت برنجی رنگ هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم یا حتی به ذهنم هم نرسید که ممکن برای چی باشه
در این دو تصویر فکر کنم بتونید پنجمین کیت و جاش رو ببینید
در مورد ایران اومدنش که فکر نمی کنم حتی یکی هم وارد شده باشه در مورد قیمتی هم فکر نمی کنم بیش از 350-400 دلار بوده باشه تولید این کارت محدود بود و شاید بیش از 1000 تا تولید نشده باشه چون این شرکت 3 مدل 560ti داده بیرون و این مدل که خفنترینشون هست احتمالا به صورت limite edition هست
اما در مورد silver-plating technology که این شرکت در کارت هاش استفاده می کنه به کاربردن لایه های نازکی در خود pcb کارت هست به چشم که دیده نمی شه چون در لایه ها pcb هست که باعث می شه مقاومت pcb کارت در مقابل الکترون ها به طرز محسوسی کاهش پیدا کنه می دونیم یکی از فلزهایی که از مس در انتقال الکترونها بهتر هستن نقره هستن البته زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی فکر می کنم مثل تکنولوژِی 2OZ گیگا باشه که می تونید تاثیرش رو ببینی تو عکس زیر نقره اندود کردن pcb هم مقاومت رو کم می کنه در نتیجه دمای کمتری pcb تولید می کنه و طبق ادعای گیگا هرچی مقاومت در برابر الکترونها کمتر باشه روی اورکلاک هم تاثیر مثبتی خواهد داشت
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 01-02-13 انجام شده است
سلام
خیلی عالی بود lorn عزیز
ابتدا فکر کردم اون یک پیچ مخصوص نصب یکی از هیت سینک ها در خارج از کیس هست
مثل این کارت
ولی پیچ نیست و چیزی شبیه به یک پورت هست
چند نمونه تصویر واضحتر از این قسمت
آخرین ویرایش توسط Rezasam1 در تاریخ 31-01-13 انجام شده است
Labyrinth (31-01-13), lorn (01-02-13), msilver (03-02-13), Over_Cracker (31-01-13), smrbh (14-03-13)
بله؛نقره بهترین فلز رسانا هستش. 9% نسبت به مس(دومین فلز رسانا) رساناییش بهتره.(اما طلا خیر!)می دونیم تنها فلزهایی که از مس در انتقال الکترونها بهتر هستن نقره و طلا هستن
طلا 24% رساناییش کمتر از مس هستش!(سومین فلز رسانا)
رسانایی برنز تقریبا در حد طلا هست
در اینجا میتونید رسانایی،مقاومت و ضریب حرارتی انواع فلزها را مشاهد کنید.
نکته؛پس چرا در اتصالات تراشه های الکترونیک،از طلا استفاده میشه؟
پاسخ:به دلیل اینکه فلز های مس و نقره در اثر رطوبت محیط دچار اکسیده شدن میشن و اتصالات دچار قطعی میشه! پس به ناچار از طلا استفاده میشه که از خطر زنگ زدن و سولفاته شدن در امان هست! البته طلای به کار رفته در تراشه های الکترونیک خالص نیست،بلکه ترکیبی از مس هم درش به کار میره که حالت استواری رسانا حفظ بشه.طلای خالص حالت خمیر مانند داره و غیر قابل استفاده هستش در تمامی صنایع استفاده کننده طلا.
سلام و عرض ادب رضا جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره واقعا این شرکت مبترکی هست در ارائه اینجور کولر ها در اینجا هم طی یک خبری عرض کردم که کارت که بر مبنایی چیپ 680 عرضه کرده همراه با تمام کیتهاش وزنی بالغ بر 4 الی 5 کیلوگرم داره که واقعا خیلی سنکینه برای یه کارت گرافیک به نظرم این شرکت با دست و دلبازی تمام از هیچ چیز در طراحی کارتهاش دریغ نمی کنه و بعید نیست اولین کارت گرافیکی با خنک کننده های تغییر فازی رو هم از این شرکت ببینیم واقعا شاید بشه با حرکتی که کولر مستر رو V10 زد دمای یه یچپ گرافیکی رو با یه tec واقعا پایین تر بیاریم بنظرم این شرکت توانایی همچین کارها رو به صورت حساب شده داره
واقعا اگر همچین حرکتی بزنه هم از حجم عظیم و هیکل کارت ها کم می شه هم بهتر می شه در خنکسازی نتیجه گرفت
تشکر آقا عظیمی عزیز استفاده کردیم مطالب پست 3 با توجه به گفته های ارزشمند شما ویرایش شد کمال تشکر رو دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==============================
از تمامی دوستان دیگر هم تقاضا می کنم اگر نظری نکته ای هست بفرمایند تا روش بحث کنیم
msilver (03-02-13), Over_Cracker (01-02-13), Rezasam1 (01-02-13), smrbh (14-03-13)
|
سلام.
امیرجسن، عالی مثل همیشه.
امبر حسین جان خسته نباشید یه سوال داشتم:واسه چی کارت های خوبی مثل این به تعداد کم تولید میشه؟
با سلام و عرض ادببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza Hosseini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا عذر خواهی بابت دیرکرد در جواب
مرتضی عزیز باید عرض کنم والا بیشتر شرکتها اینطور کارتهای خاص رو (به نظر اینجانب )فقط برای قدرت نمایی و عرض اندام در بازار می زنن چون واقعا فکر نمی کنم این کار ها سود آوری زیادی داشته باشن تازه اونم با تولید کم
حالا اگر تولید انبوه باشه قیمت کاهش پیدا می کنه دقیقا مثل شرکت های بزرگ خودرو سازی مثل بوگاتی و لامبورگینی یا فراری که بعضا دیدم از یک مدل به تعداد انگشتان دست ساختن یا حتی دیده شده از مدلی فقط یک عدد تولید شد
Morteza Hosseini (16-03-13), msilver (19-04-13), smrbh (14-03-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks