سلام و عرض ادب خدمت آقای عظیمی عزیز
واقعا خوفناکه من طرح و ایدم اینه بدی یه گرافیتی کار یه طرح نازیسمی خفن بندازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (just kiding)
من بعضی از جاها که نظرات رو می خوندم می گفتن تا 1200 به راحتی اور کلاک می شه
اما تا جایی که در توان دارم به سوالات جواب می دم
در مورد اون قسمت برنجی رنگ هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم یا حتی به ذهنم هم نرسید که ممکن برای چی باشه
در این دو تصویر فکر کنم بتونید پنجمین کیت و جاش رو ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ایران اومدنش که فکر نمی کنم حتی یکی هم وارد شده باشه در مورد قیمتی هم فکر نمی کنم بیش از 350-400 دلار بوده باشه تولید این کارت محدود بود و شاید بیش از 1000 تا تولید نشده باشه چون این شرکت 3 مدل 560ti داده بیرون و این مدل که خفنترینشون هست احتمالا به صورت limite edition هست
اما در مورد silver-plating technology که این شرکت در کارت هاش استفاده می کنه به کاربردن لایه های نازکی در خود pcb کارت هست به چشم که دیده نمی شه چون در لایه ها pcb هست که باعث می شه مقاومت pcb کارت در مقابل الکترون ها به طرز محسوسی کاهش پیدا کنه می دونیم یکی از فلزهایی که از مس در انتقال الکترونها بهتر هستن نقره هستن البته زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی فکر می کنم مثل تکنولوژِی 2OZ گیگا باشه که می تونید تاثیرش رو ببینی تو عکس زیر نقره اندود کردن pcb هم مقاومت رو کم می کنه در نتیجه دمای کمتری pcb تولید می کنه و طبق ادعای گیگا هرچی مقاومت در برابر الکترونها کمتر باشه روی اورکلاک هم تاثیر مثبتی خواهد داشت

Bookmarks