پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
سلام. واقعیتش من هم دقیقا اطلاعی ندارم اما بعید می دونم این نسخه های سه بعدی موجود در اینترنت رو بشه با عینک های آبی-قرمز دید. به هر حال اگه امتحان کردید ما رو هم در جریان بزارید!
نقل قول:
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
البته باید کمی تیره باشه ( تقریبا مثل عینک آفتابی ) اما همانطور که قبلا هم گفتم در سینما های سه بعدی از عینک های آبی-قرمز استفاده نمیشه بلکه از تکنیک های پیشرفته تری اسفاده می شه که نسبت به این روش معمولی کیفیت بالاتری رو ارائه می دهد.
نقل قول:
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
آره اما به شرطی که این تکنیک روی تصویر پیاده شده باشه و شما برای دیدنش فقط نیاز به یک عینک داشته باشیدو در این صورت تفاوتی نمیکنه که کارت گرافیک شما چی باشه. حتی روی تلوزیون هم می تونید ببینید چون اینجوری ضبط شده اما به شخصه بعید می دونم اینطوری باشه چون برای این کار نیاز به تکنیک های خاصی هست که در حین پخش باید تصویر پردازش شده و به این حالت برای شما پخش شود. همانطوری هم که خودتان فرمودید ، فیلم هایی رو که از انویدیا گرفته بودید فقط با پلیر خودش پخش می شد.
نقل قول:
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
البته در این موضوع هم اطلاعی ندارم و عینک همراه کیت انویدیا رو دقیقا نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه حدسی که میزنم اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود.
پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
دوستان با عینک های پلاریزه با مانیتور معمولی نمیشه دید شما امتحان کنید درایور IZ3D را داونلود کنید حالت Anaglyph اون برای همیشه مجانی هست ولی چهار حالت دیگه هم داره که برای 30 روز بطور آزمایشی میشه ازش استفاده کرد یکیش هم حالت عینکهای پولاریزه هست . اگه برای شما جواب داد ما را هم در جریان بگذارید .
در ضمن اگه خواستید برای همیشه از درایور استفاده کنید حدود 40$ هم قیمت فعال سازی اون برای همیشه هست
دوستان کسی میدونه این فیلم ها و یا کانال هایی که به صورت دو تصویر هست رو چجوری باید نگاه کرد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام. شما با ویدئو پلیر خود 3D Vision امتحان کردید؟
این ویدئو پلیر رو می تونید از لینک رو به رو دانلود کنید (2.15 مگابایت) : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.میتونین برای خرید از این لینک استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوستان میشه بهم کمک کنید
این درایور عینک سه بعدی برای من نصب نمیشه میگه ویندوز باید ویستا یا 7 باشه
ایا برای ویندوز اکس پی راه حلی هست
ایا برای ویندوز اکس پی راه حلی هست
نقل قول: