پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
سلام دوست عزیز. همانطور که در حود مقاله هم اشاره کرده بودم، 3D Vision فقط بر روی ویندوزهای ویستا و 7 کار می کنه. شما از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارید. فقط کافیه ویندوزتون رو به ویستا یا 7 ارتقا بدید و درایور همون ویندوز رو نصب کنید.
موفق باشید.
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام دوست عزیز. همانطور که قبلا هم بسیار گفته شده، این درایور بر روی ویندوز XP کار نمی کند. برای استفاده از 3D Vision باید یا ویندوز ویستا یا 7 رو نصب کنید.
برای اطلاع از مدل کار گرافیکی هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو دانلود و اجرا نمایید (نیازی به نصب ندارد) در جلوی اولین کادر (Name) نام کارت گرافیک خودتون رو می تونید ملاحظه کنید.
یه عکس از عینک بگیرید و همینجا قرار بدید.
با تشکر.
بفرمایید این هم عکس عینک ها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مقاله جالب و کاملی بود، خیلی ممنون دوست عزیز
حیف که کارت گرافیک، فقط فیلم و عکس رو ساپورت میکنه
---
مدل کارت گرافیک رو هم میتونید از بخش System Info ویندوز که در منوی استارت وجود داره بفهمید (نه فقط کارت گرافیک،،،)
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام. عینک شما بد نیست. البته ممکنه بعضی اوقات سایه ها دیده شوند چون رنگ شیشه سمت راست بهتره مقدار کمی مایل به سبز باشه اما با این حال باید بتونید عمق تصویر رو ملاحظه کنید. شما با این عینک در دیدن تصاویری مثل این (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) نباید مشکل داشته باشید.
با سلام
دوستان من تمام تاپیک را خوندم و تشکر میکنم از تمام کسانی که واسه تاپیک زحمت کشیدن تاپیک پر محتوا و عالی هست ، من یه LED E2240 LG خریدم و ویندوز 7 هم دارم کارت گرافیکم هم Winfast Geforce 8500 GT هست که عکسشو پائین میزارم ، آخرین ورژن درایور هم دانلود کردم و نرم افزار 3D Vision نصب هم کردم ، حالا برای دیدن فیلم 3D مثل این فیلمهائی که توی نمایشگاها بر روی LED 3D ها به تازگی نمایش میدن باید کدام عینک را بسازم ؟ دلق آبی و قرمز یا ار اون شیشه پلاریزشن افق و عمودی ؟
نقل قول:
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
در ضمن ایشون قرار شد شماره شیشه را بگن که من هر چی تاپیک را خوندم ندیدم فقط دیدم نوشتن که شیشه را دادن عینک سازی برش بدهد ولی در مورد شماره شیشه و تست این عینک چیزی اعلام نکردند !
متشکر میشوم بنده را بیشتر راهنمائی بفرمائید .
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم .
پیروز باشید .
یه سوال در مورد مونیتورهای 120hz داشتم
اینکه ظاهرا این مونیتورها باید در یک ثانیه مجموعا 120 فریم رو نمایش بدن
خب برای بسیاری از GAME ها این میزان فریم نشدنی هست حتی با قوی ترین
کارت های گرافیک موجود
مثلا برای بازی مثل crysis چه اتفاقی میوفته ؟؟!!!
محمد جان 120hz به فریم ربطی نداره
بلکه رفرش ریت هست یعنی در یک بازه ی زمانی تصویر چندین بار رفرش میشه