پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
سلام. چون شما از کارت ATI بهره می برید نمیتونید 3D Vision رو نصب کنید و طبق مراحلی که در پست اول اشاره شد پیش بروید. برای کارت های ATI درایور iz3d رو می تونید دانلود کنید. (توجه کنید که این درایور از سوی ATI ارائه نشده است) برای دانلودش هم در پست 108 به اون اشاره کرم.
موفق باشید.
نقل قول:
ارسالی توسط ramigholi
دستت بی بلا
کار کرد hdmi خوروجی نداشت و یک مبدل مثل عکس خریدم و به pc وصل کردم عکس ها اجرا شد یک فیلم هم از اینجا دانلود کردم که خیلی خوب بود تجربه اولم بود اونم با دو طلق و شیرازه ابی و قرمز
فقط بازی های 3d رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟
سلام. برای بازی ها هم الان میشه گفت که میتونید اکثر بازی ها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید که برای این کار نیاز به دانلود نسخه خاصی نیست و تنها کافیه 3D Vision در سیستم فعال باشه. از این پس وارد هر بازی که روی سیستم از قبل نصب بوده برید، اون بازی به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد.
موفق باشید.
پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام.با تشکر از Compurex عزیز که مقاله کاملی در این زمینه گذاشتن و با حوصله به تمامی سوالات پاسخ دادند.برای من یه مشکلی وجود داره.من مانیتورم CRT هست.3d Vision با CRT مشکلی نداره؟
بعد گرافیک من g210 هست و 3d vision رو ساپورت میکنه.آخرین ورژن درایور هم دانلود و نصب شد.تنظیمات هم انجام شد.من خیلی به سینما سه بعدی رفتم.فیلم های اونجا رو با این روشی که اینجا هست مقایسه می کنم می بینم اصلا بعد سوم انگار تو کامپیوتر وجو نداره.مشکل اینه که وقتی من عینک رو میزنم به چشمم،بعد مثلا یه فیلم یا عکس سه بعدی میزارم که ببینم،انگاری یه فیلم یا عکس 2 بعدی هست که فقط دارای سایه های آبی و قرمزه.بعد سوم وجود نداره.فقط همون تصویر 2 بعدی دیده میشه + سایه های آبی و قرمز.به هیچ وجه هیچ چیزی از مانیتور بیرون نمیاد.حتی شما بگو 1 سانتی متر.میخواستم بدونم واسه همه همینه؟ یا مشکلی داره واسه من؟ ویندوز سون هست.عینک هم از بیرون تهیه کردم
من گرافیک لپ تاپم GT415 هس
می تونم از این قابلیت استفاده کنم؟
سلام به همه دوستان . من گرافیک نوت بوکم GEFORCE GT 540m هست ویندوزم 7 و ورژن درایور گرافیکم 275.33 هست ولی توی nVidia Control Panel گزینه های Display و Stereoscopic 3D رو ندارم. چیکار کنم که اینا بیاد؟؟؟؟
سلام دوستان
من همه چی رو کامپیوترم نصبه ولی انگار هیچی نصب نیست
الان من 3d vision تو ستاپش که میرم نوشته رو کامپیوتر شما نصبه اما nvidia control panel ندارم در صورتی که قبلا داشتم
گرافیکمم gt220 هست
ممنون میشم کمکم کنین
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
با سلام
دوست عزیز شما باید به سایت iZ3D برید و با توجه اینکه مونیتورتون معمولی هست نوع درایور که میخواید
دانلود کنید رو Anaglyph انتخاب کنید و سپس درایور رو نصب کنید و از همین عینک های آبی قرمز استفاده کنید.
سپس با اجرای نرم افزار وقتی وارد بازی ها بشید تصویر حالت آبی قرمز میشه و با عینک شما تجربه 3D خواهید داشت.
البته تجربه شخصیم ازین عینک ها فقط چشم درد بود و حالت 3D اصلا چشمگیر نبود !!! :wink::1. (35):
من یه کارت ati 6950 دارم چطوری میتونم 3ی ببینم؟؟؟
دوستان همونطور که دوستمون mohammad70 گفتن این عینک های اناگلیف جز چشم درد و سر درد چیزی نداره و اگه بخواین کیت کامل رو بگیرین و مانیتور و...... باید حدود 1 تومن هزینه کنید برای چی؟ برای اینکه چند تا بازی رو 3 بعدی ببینین تازه بازی هایی مثل 6 cod اصلا این امکان رو ساپورت نمی کنه. تازه مجبورید از خیلی مزایای دیگه مث رزولوشن نور و.... به خاطر 3 بعدی بودن بگذرید و انتخاباتون محدود میشه.
راستش با این پول برید یه IPS پنل WQHD بگیرید باهاش بازی کنین حالشو ببرین!!!
سلام میشه آموزش کار با iz3d رو بزارید.