پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
نقل قول:
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
خوب آخه سیستم اونها متفاوت هست شما اون عینک قرمز و آبی را بزن توی بخش stereoscopic 3D درایور NVIDIA برید و تنظیمات را فعال کنید میبینید که کار میکنه.
پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم عینکهای پلارایز از روشی بغیر از روش Shutter Glasses که کیت NVIDIA هم نوعی از انهاست استفاده میکنند. بنابراین عدم ساپرت به نوع عینک بر نمیگردد بلکه به تفاوت تکنولوزی بر میگردد.
و نکته دیگر درایور NVIDIA از عینک های Polarized هم پشتیبانی میگند ولی متاسفانه این پشتیبانی را تنها بعد از انکه وجود مانیتورهای Zallman را بر روی سیستم تشخیص داد فعال میکند مگر آنکه از درایورهای قدیمی زمانی که فقط XP بود استفاده کنید.
دلیل هم آن است بعد از آنکه NVIDIA عینک های خودش را تولید کرد پشتیبانی از عینکهای Polarized را قطع کرد که در این میان شرکت Zallman حاظر شد برای حفظ این پشتیبانی برای مانیتورهای این شرکت به NVIDIA باج سبیل و حق حساب پرداخت کند.
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
خوب اگه طرز کار کیت انویدیا هینطوری که شما می گید باشه ، باید بشه با عینک های پلاریزه هم دید. (توضیحات تکمیلی رو قبلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] داده بودم). باید یکی رو که کیت انویدیا داره پیدا کنیم و بهش یه عینک پلاریزه بدیم و ببینیم آیا میشه با یه عینک ارزون هم تصاویر رو دید یا نه. چون درایور تا کیت رو بهش وصل نکنیم اجازه راه اندازی این روش رو نمیده.
اگه منظورتان لینک درایور IZ3d هستش شما برای دسترسی به اون باید از یک پر+ا+کسی استفاده کنی چود در غیر اینصورت به دلایل نا معلوم سایت IZ3D نشان داده نمیشه
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
اونی که شما داونلود میکنی 3d نخواهد بود و باید 2d ببینی
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.