پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
نقل قول:
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
بهترین عینک عینکی خواهد بود که با کارت گرافیکی شما بیاید یا از طرف NVIDIA عرضه شود .
وگر نه بقیه عینکها سایه میاندازند شما برای 3DVision Discover نیاز به عینکی با طلق آبی و قرمز دارید.
در حال حاظر بهترین راه آن است که چند تا طلق آبی وقرمز به جلوی لنزهای عینک اضافه کنید تا از سایه ها کاسته شود.
حتما عینکها هم کاغذی و فیلتر هم پلاستیکی است.شما حتی یک عکس نگذاشتید که مردم ببینند اینها چیه.
در ضمن اگه درایورتان IZ3D هستش اینم کارتهای توصیه شده توسط IZ3D هستش
نقل قول:
For ATI Graphics Cards, we recommend a minimum of an ATI Radeon 4870.
For nVidia Graphics Cards, we recommend a minum of an nVidia Geforce 7900.
در ضمن مگر آگهی فروش وسط تاپیک ها هم داشتیم فکر کنم یک بخش کامل مخصوص فروش محصولات وجود داشت.
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
سلام حمید جان. در حال حاضر چنین تکنولوژی روی کارت های سری 5000 ATI عرضه نشده اما به گفته ی 3dvision-blog.com داره روی این تکنولوژی برای کارت های ATI کار میشه تا در آینده با کارت های سری 5000 هم بشه سه بعدی دید!
برای اطلاعات بیشتر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستش را بخواهید توی سایت ATI برای کارت HD5870 نوشته شده که از تکنولوژی 3D پشتیبانی میکند ولی متئاسفانه ATI مثل همیشه کار را نیمه کاره رها کرده است و بر خلاف NVIDIA درایورها را را ضمیمه کارت نکرده و برای استفاده از این ویژگی در این کارت شما باید از درایور IZ3D استفاده کنید . که در نتیجه آن به علت بهینه نبودن ان درایور تصویر دچار پرش میشود و حرکات شخصیتها به حالت عقربه ساعت به جای یکنواخت بودن حالت پرشی پیدا میکند. در حالیکه با درایور 3DVision از NVIDIA این مشکل وجود ندارد.
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
سلام دوست عزیز. خیر بنده که تا حالا چیزی در این رابطه ندیدم!
موفق باشید.
درایور خود NVIDIA در حال حاظر که NoteBook را پشتیبانی نمیکنه البته سما این را اجرا کن ببین چی میگه
h'i ُعححخقف نمیکرد میتوانی درایور IZ3D را هم توی اینترنت بگردی شاید اون پشتیبانی کرد ولی کیفیت اون درایور پایینتر هستش.
با سلام
دوستان کسی نمیدونه پک 3D Vision خود انویدیا را از کجا میشه گیر آورد
و دیگه اینکه لیستی از مانیتورهایی 120 هرتزی که کامل از 3D Vision پشتیبانی می کنند
با تشکر :give_rose: