lorn (25-05-13), mohammad1985 (25-05-13), PUMAOC (25-05-13), Rezasam1 (25-05-13), shinooda (25-05-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PS Lover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخدمتتون عرض شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا میدونی چرا کارت گرافیک تایتان تو بازی Metro Last Light مینیموم فریمش فقط در چند صحنه کوتاه میاد رو 30 ????????
خوب الان توضیح میدم چون شما دوستان کنسول باز تا حالا فاکتور تسلیشن tessellation توی بازی ندیدین و همنجوری خیلی اماتور نظر میدید
عکس زیرو با دقت نگاه کن به سنگهای کف زمین برجستگیها نگاه کن :: به این میگن تسلیشن tessellation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که کنسول بازان هرگز تجربش نکردن ( مثل تکنیک TressFX که هرگز کنسول بازان در بازی Tomb Raider تجربش نکردن دی: )
فریمم 44FPS کمتر نمیشه کی میگه فریم بد میگیره ؟؟؟ مثل هلو اجرا میشه اونم تو VERYHIGH
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب معلومه کنسول های خیلی ضعیف XBOX360/PS3 وقتی اصلا نمیدونن DX11 یعنی چی و قادر به پردازش tessellation نیستن مشخصه فریم خوب میگیرن چون اصولا نه تکنیکی درون بازی کنسول وجود داره نه رزولوشن 1080 بازی اجرا میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثرا دوستان تو این فروم با بنچمارکهای وحشتناکی همچون 3DMARK11 کار کردن و دقیقا میدونن منظور من چیه
حتی در این بازی PhysX انویدیا هم رو کنسول اعمال نمیشه و رزولوشن کنسول اصلا 1080P نیست بعد توقف داری کنسول فریم بد بگیره???? .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون بنچمارکی که مشاهده میکنی یه کارن تایتان تو این بازی کم اورده فقط تصور کن چه پدری داره از تراشه در میاد بعد میای تایتان کبیرو با کنسول که سخت افزار VERY LOW هم نداره مقایسه میکنی ؟
البته این موارد همون بهتر تو فروم بازیسنتر بهش اهمیت بدن ... اینجا اکثرا کاربرها سالهاست فاکتورهایی نظیر PhysX و تسلیشن tessellation تو انواع اقسام بنچمارک لمس کردن و این حرفا اینجا ارزشی نداره
موفق باشی
بسیار عالی این قسمتو خیلی ساده بهت توضیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نهایت کنسول چون همیشه محدوده و همین 18 CU پلی 4 رفت تا سال 2020 که دوباره با نسل بعدی ارتقا پیدا کنن
حتی اگه یک کنسول تا خرخره مجهز و بهینه بشه برای اجرا یک بازی نهایت تا یه حدی این موضوع امگان پذیر و در سالهای اینده با امدن ابر کارت گرافیکهای جدید این موضوع که مدام روش تکیه میکنی هم محو میشه
مثلا الان کارت گرافیک TITAN بیش از سه برابر از یک PS4 قدرت داره
سال اینده کارت گرافیکهای سری MAXWELL انویدیا 20 نانو متری عرضه میشه که در اون زمان تراشه GM110 بیش از ده برابر از PS4 قدرت داره
سال بعدش کارت گرافیکهای سری VOLTA انویدیا عرضه میشه که در اون زمان تراشه GV110 بیش از 20 برابر از PS4 قدرت داره
بازم تکرار میکنم سخت افزار کنسول محدوده حالا مباحث اورکلاک قطعات سخت افزاری PC که داستان جدا و لذتی بی همتا داره
پس این حرفت تو فرومهای سخت افزاری خیلی جدی گرفته نمیشه
موفق باشی
آخرین ویرایش توسط VFSDF در تاریخ 25-05-13 انجام شده است
PC GAMER
Always in Next Gen
lorn (25-05-13), mohammad1985 (25-05-13), PUMAOC (25-05-13), Rezasam1 (25-05-13), shinooda (25-05-13)
اولا اینکه تسلیشن برای اولین بار با بازی Colin McRae: Dirt و تو تاریخ15 June 2007 برای کنسول ها عرضه شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VFSDF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه صلا مهم نیست بین فرومهای سخت افزار جدی گرفته بشه یا نه .
ببین نسل جدید کنسول هااومده . تمام بازی ساز ها ( تاکید میکنم رو بازیسازها ) اولبازی رو روی کنسول ها میسازن و بعد پورتش میکنن رو pc ! ( نه همه بازیها رو ) . مسلما هر بازی ای که برای کنسول ساخته میشه برای همون سخت افزار بهینه میشه . پیس حداق ( تایکد میکنم حداقل ) تا 3 سال اول هیچ بازی ای رو نمیتونی پیدا کنی که بهتر از بازی های کنسول های جدید باشه . اما بعداز این 3 سال چون تقریبا بازیساز ها به دلیل معماری pc کنسولها ، زود به حد نهایی گرافیک میرسن ، امکانش هست که بازی ای در خور توجه pc وبرای به چالش کشیدن pc بسازن . اما تا قبلش نه .
از طرفی مباحثی هست تو علم سختافزار که اصلا اجازه نمیده هیچ بازی ای به صورت 100% از توان یه کارت گرافیک مثل تایتان استفاده کنه . شما برو 6 میلیون پول سیستم بده . اما وقتی نتونی از 80% توانش هم استفاده کنی ، بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره .
|
سلام به همه دوستان
من از مشخصات فنی کنسول جدید اطلاعات کافی ندارم ولی بنظرم اصلا بعید نیست سخت افزارهای کنسول جدید برای یک مدت هم شده برای pc عرضه نشه
دوستان اگر خاطرشون باشه پردازنده های 920 اینتل برای یکی دو سال فقط روی اپل پرو های به بازار میومد . بعد از گذشت این مدت برای pc عرضه شد
ماکروسافت و سونی هم میتونند کار مشابه ای انجام دهند و یک نسل از سخت افزارها را برای مدت محدودی بصورت انحصاری در اختیار داشته باشند
پینوشت : البته شخصا با ps3 و xbox ( نسل قدیم ) کار کردم از نظر کیفیت اصلا در حد اندازه های pc نبودند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا ببینیم این نسل جدید چه حرفی برای گفتن داره
برای کنسولها نه جیگرتو برم فقط رو xbox 360 اونم تازه فاکتوری که در Colin McRae: Dirt لحاظ داده شده اینقدر ناچیز بوده که اصلا قابل بحث نیست ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا محل اصلی بحث پیرامون سخت افزار همین فرومه ... جهت اطلاع بهترین فروم در ایران شهر سخت افزاره .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوم اینکه صلا مهم نیست بین فرومهای سخت افزار جدی گرفته بشه یا نه .
LOLتا 3 سال اول هیچ بازی ای رو نمیتونی پیدا کنی که بهتر از بازی های کنسول های جدید باشه
Crysis 2007
..........
اما در رابطه با پورت بازیهای در نسل قدیم
در نسل قبل چون دو کنسول xbox360 /ps3 ساختار پردازشی کاملا متفاوتی نسبت به PC داشتند برای همین ( چون همیشه یک بازی بدلیل سیـــاستهای پولی ) ابتدا برای کنسول طراحی میشد و بعد پورت میشد روی PC به همین دلیل با پورت بد بازیها روی PC مواجه میشدیم
اما در نسل جدید
XBOX ONE / PS4 این دو کنسول بکل ساختار X86 دارن یعنی دقیقا خود PC کاملا شیوه پردازششون شبیه PC هست فقط سیستم عاملشون متفاوته و لایه های امنیتی دارن .
حالا دیگه فرقی نداره یک طراح بازی مبناء طراحی روی PS4 قرار داده باشه یا روی XBOX ONE یا رو PC و بکل مشکل پورتهای داغون بازیهای PC در نسل جدید برچیده میشه ..
مهم
باتوجه به ساختار این دو پلتفروم که بسیار شبیه PC هستند شک نکنید بعد هک هردو کنسول سریعا امولاتور اجرا بازیهاشون روی PC هم منتشر میشه (اون موقع دیگه واقعا واویلاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فکرکنید کنسولی که تمام عظمتش به بازی انحصاریشه خیلی راحت امولاتورش رو PC منتشر بشه کی میره دیگه کنسول بخره دی:
تکرار میکنم تا دوستان اشتباه نکنن : نسل قبلی هکرها نمیتونستند امولاتوری از دو کنسول XBOX360/PS3 روی PC ارائه بدن چون اساسا این دو کنسول اصلا X86 نبودن
اما با توجه به این که این دو کنسول نسل جدید X86 هستند اگرررررررر هک بشن امولاتورشونم منتشر میشه رو pc تکرار میکنم اگر هک بشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
......................
واما شرکت انویدیا نموداری تهیه کرده بود که نشون دادنش خالی از لطف نیست در این نمودار نشون داده که تایتان بیش از 3 برابر PS4 قدرتمند تره . و شرکت ea جوک سال رو گفته
من ادامه این نمودارو ترسیم کردم فکر کنم اختلاف در اینده بسیار وحشتناک تر از سه برابر فعلی بشه .
منبع
http://www.eteknix.com/xbox-720-to-h...-than-the-ps4/
http://www.ahgame.com/chanye/201303307057.shtml
http://www.chw.net/2013/03/gdc-2013-...roject-madrox/
ولی چیزی که مهمه سخت افزار کنسولها کسل کننده هستند و همیشه از نظر قدرت روی یک خط حرکت میکنن .
درکل حسین جان نمیدونم چطور تشریف اوردی در یک فروم سخت افزاری و میخوای یه کاربری که تمام زندگیش کارت گرافیک /پرفورمنس / اورکلاکه / .. رو قانع کنی PC از کنسول ضعیف تره
بهتره وقتتو تو همون فرومهای بازی صرف کنی
با سپاس
سلام به نیما عزیز بزرگوار جهت اطلاع ps3 و xbox اصلا قادر نیستند 1080P بازی پردازش کنند .. یکی دوتا بازی شاید باشند که اونم اینقدر تنظیمات بازی کشیدن پایین که یحتمل شبیه اتاری شدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب اینجاست ماکرو سافت اعلام کرده در کنسول جدیدش قراره بازی هارو در 4K اجرا کنه
Microsoft: بازی با کیفیت 4K در کنسول Xbox One ممکن خواهد بود
... ایا فکر میکنید چطور میتونه اینکارو بکنه ؟ مشخصه مجبوره برای اینکه بازی در رزولوشن 4K اجرا بشه از عوامل زیر پیروی کنه
1: یا باید بازی اصلا دو بعدی باشه مثل بازی های سگا ... دی:
2: یا اینقدر از تکنیکهای درون بازی کم کنه که بازی اصلا شبیه نسل قبلی بشه تا بتونه 4k بازی run کنه
4: یا بازی AAA درجه یک نباشه چون مثلا همین الان تایتان نمیتونه bf4 در رزولوشن 4k اجرا کنه چه برسه به کنسول . بعد چطور ماکروسافت گفته رو xbox one بازی میخواد 4k اجرا کنه خدا میدونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته اخرم هم بگم
شرکتهای تولید کننده بازی دقیقا میدونند گیمر صفر هیچ اطلاعاتی از سخت افزار نداره برای همین میگن pc یه نسل عقب تره که فروش کنسولشون بره بالا
مگه pc نسل عقب جلو داره ؟ انواع اقسام تکنیک های ناب هرساله توسط دو کمپانی amd/nvidia برای کارتهای گرافیکی عرضه میشه . pc سرامد تحول نوین سخت افزاریه هرماه یه چیز جدیدتر براش تولید میشه.
شرکت ea موتور گرافیکی جدید بازی fifa 2014 نمیخواد روی pc منتشر کنه که خدایی نکرده نسخه pc با کیفیت تر از کنسولهای جدید نشه
در کل عجب اشفته بازایست دنیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC GAMER
Always in Next Gen
دروود
دوستان تا اونجا که بنده متوجه شدم سخت افزار xbox one از ps4 ضعیفتر هستش. پردازنده گرافیکی xbox one حدود 768 تا shader processors/cores داره ولی ps4 حدود 1152 shader processors/cores.
ps4 توانایی محاسباتی 1.84 TFLOPS رو داره ولی xbox one حدود 1.23 TFLOPSحالا شما بیاین این رو مقایسه کنید با تایتان که حدود 4.5 ترافلاپس توان محاسباتی داره. کلا کنسول ها به نظرم از نظر قدرت گرافیکی نابودند. یک نگاه به بازی crysis 3 در کنسول ها بندازین . اصلا چیزی به نام draw distance نداریم در کنسول ، بازی crysis 3.
این یک عکس از نمای داخلی xbox one
20130514-XBOX-ONE-TEARDOWN-015_575px.jpg
حسین چرا خودت رو خسته می کنی؟
ما داریم می گیم:
کنسول های نسل بعد از طریق کلود می تونن گرافیک 4K هم اجرا کنن با هیچ محدودیتی
اینا می گن کنسول ضعیفه دوبارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزودی من یکی می رم استرالیا، تا اواسط نسل هم بازی های 4K کلود اومدنو با اینترنت خارج راحت ازشون لذت می برم، ببینیم اونموقع PC گیمرها در چه حالن!
من نمیخوام وارد بحث بشم ولی شما به یک نکته جالب اشاره کردید که گفتم شاید یکم در موردش صحبت کنیم بد نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S0HEIL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یک بازی روی بستر کلود اجرا میشه دیگه هیچ نیازی به سخت افزار قدرتمند نداره
برای مثال تلوزیونهای هوشمند جدید که دارای سخت افزار بسیار ضعیف ( نسبت به pc و کنسول ) هستند هم بازیها را با همان کیفیت کنسول اجرا خواهند کرد
در بحث پردازش ابری تا اونجا که من میدونم کنسول ، pc و حتی تلوزیون هیچ نقشی در کیفیت بازی نداشته و فقط تصاویر رندر شده توسط سرور را دریافت و نمایش میدهند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب منم همین رو می گم دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه وقتی بهتر می شه که بازی های انحصاری 4K هم برای کنسول های نکست جن بیان
ضمنا با تلویزیون! نمی شه مولتی پلیر بازی کرد (اصلا کلا بازی کرد!) ولی کنسول ها این امکان رو هم می دن
PC هیچ شرکتی نمیاد براش بازی کلود 4K بسازه مطمئن باشید
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیمای عزیزم
انویدیا قبلا هم گفته بود سیستم ابری دشمن اصلی کنسولهاست
چون در این صورت دیگه دلیلی نداره کسی پول برای جعبه کنسول بده
البته اینم بگم این پروسه میلیاردها سال نوری با کشورهای جهان سوم فاصله داره . من هم از خدامه این ویژگی بوجود بیاد ولی خوب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما نموداری جدید
http://www.pcgameshardware.de/screen...rysis-3-4K.png
نیازی به توضیح نیست و دوستان دقیقا میدونید هرکدوم از تراشه ها بالا از چه تعداد CUDA CORE بهره میبرن
بنظرتون چرا 780gtx نسبت به تایتان تونسته نتیجه بهتری در 4k بگیره ؟
خوب ما در PC مبحث تخصصی داریم بنام اورکلاک که در کنسول همچین چیزی وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر روی فکر میکنم این بحث مختومه باشه
با تشکر
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درسته
XBOX ONE =12CU
PS4 = 18CU
هکرها با دیدن این عکس اعلام کردن سه صوت میتونن این کنسولو هک کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه فن خیلی بزرگ هم برای پردازنده در این کنسول در نظر گرفتن . احتمالا این کنسولها جدید در اینده با مشکلات جدی افزایش درجه حرارت روبرو بشن
مگه اینکه برن زیر نیتروژن مایع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.....................
کنسولهای نسل بعد هنوز هک نشدن
قیمت هر بازی اوریجینال کنسول نسل بعد فکر میکنم بیشتر از 200 الی 300 هزار تومن باشه
اگرم هک بشن که خوب امولاتورش برای پی سی هم ارائه میشه
پس با این تفاسیر جم کردن یه PC HIGH END به صرفه تره
PC GAMER
Always in Next Gen
lorn (25-05-13), nima_hl (25-05-13), overclock990 (26-05-13), Rezasam1 (25-05-13), shinooda (26-05-13)
برای اینکه تاپیک هم بیشتر و هم بهتر جلو تر بره و از لحاظ علمی مسائل مطرح شده در تاپیک زیر سوال نره عنوان تاپیک تغییر پیدا کرد
موفق باشید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks