برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که یکم دیر پاسخ دادم چون کمی گرفتار بودم. زمانی که پاسخ رو دادم ظاهراً مشکل شما حل شده بود. فقط چون دیدم به من ایراد گرفته بودید این حق رو دیدم که از خودم بخوام دفاع کنم که فکر نکنم اشکالی داشته باشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خبر هم لزومی به بیان همه جزئیات نیست. مجدداً شما رو ارجاع میدم به توضیحات قبل. نیازی هم نیست لینک بدید. بنده از سه تا سورس معتبر سخت افزاری دنیا به شما لینک میدم اگر همچین لیستی رو درش پیدا کردید به من خرده بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
AMD Catalyst 14.4 WHQL Released | techPowerUp
AMD Catalyst 14.4 Drivers Snag WHQL Certification, Now Available to Download | Maximum PC
AMD Outs Catalyst Graphics Driver 14.4 WHQL – Download Now
من که از مثال شما سر در نیاوردم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما در تمام لینکهای فوق دقیقاً در رابطه با مطالبی که بنده در اون خبر نوشته بودم به صورت مختصر و کلی (و نه با اون جزئیاتی که مد نظر شماست) توضیحاتی ارائه شده.
با این حال اگر کم و کاستی در کار من وجود داشته (که قطعاً وجود داره و هیچوقت ادعایی مبنی بر درستی صد در صد ندارم) ازتون پوزش میطلبم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتر هم هست که دیگه ادامه ندیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks