پاسخ: انتشار نسخه 14.4 WHQL درایور کاتالیست AMD + لینک دانلود مستقیم
نقل قول:
دوست عزیز خودتون دارید میگید خبر (نه مقاله!!) ... قرار نیست که خط به خط توضیحات شرکت سازنده ترجمه بشه. :wink:
در خبر صرفاً یه اطلاع رسانی میشه در خصوص عرضه نسخه جدید و توضیحاتی اجمالی و کلی در خصوص تغییرات کلیدی (و اون هم نه همه تغییرات) ، در صورتی که مایل باشید کل تغییرات صورت گرفته در اون نسخه رو ملاحظه کنید ، بایستی به وبسایت شرکت سازنده مراجعه کنید ...
خبری که لینک دانلود داره باید توضیحات جزئی و کلی برای لینک دانلودیش داشته باشه
مثل سایت فلان که اسمشو خاستین میگم . علاوه بر لینک دانلود درایور . لیست کشویی ساپورت کارت و چیپ های گرافیکی رو هم گذاشته به همراه لینک ساپورت شرکت سازنده
خب اگه باید بریم خودمون ببینیم که به قول یکی از مدیران عزیز چه فایده ای داره اطلاع رسانیش ؟
مثل اینکه شما به من بگی آوارد کارت گرافیک بزن من به شما لینک دانلود یک اوارد رو بدم بعد بگم برو گوگل سرچ کن عکس یه کارت و بردار بزار روش میشه اوارد کارت گرافیک!
چرا به من گفتی ؟ چون من گرافیستم کارم اینه باید طراحیش کنم . چرا من از شما توقع دارم لینک خبر کامل باشه چون تخصص شماست
اگه میخاستم خودم بگردم که از شما سوال نمیکردم اگر هم تمایلی به پاسخ ندارید قسمت کامنت رو ببندید که جای بحثی و سوالی نمونه
نقل قول:
خبری که لینک دانلود داره باید توضیحات جزئی و کلی برای لینک دانلودیش داشته باشه
مثل سایت فلان که اسمشو خاستین میگم . علاوه بر لینک دانلود درایور . لیست کشویی ساپورت کارت و چیپ های گرافیکی رو هم گذاشته به همراه لینک ساپورت شرکت سازنده
خب اگه باید بریم خودمون ببینیم که به قول یکی از مدیران عزیز چه فایده ای داره اطلاع رسانیش ؟
مثل اینکه شما به من بگی آوارد کارت گرافیک بزن من به شما لینک دانلود یک اوارد رو بدم بعد بگم برو گوگل سرچ کن عکس یه کارت و بردار بزار روش میشه اوارد کارت گرافیک!
چرا به من گفتی ؟ چون من گرافیستم کارم اینه باید طراحیش کنم . چرا من از شما توقع دارم لینک خبر کامل باشه چون تخصص شماست
اگه میخاستم خودم بگردم که از شما سوال نمیکردم اگر هم تمایلی به پاسخ ندارید قسمت کامنت رو ببندید که جای بحثی و سوالی نمونه
این که یکم دیر پاسخ دادم چون کمی گرفتار بودم. زمانی که پاسخ رو دادم ظاهراً مشکل شما حل شده بود. فقط چون دیدم به من ایراد گرفته بودید این حق رو دیدم که از خودم بخوام دفاع کنم که فکر نکنم اشکالی داشته باشه. :1. (29):
برای خبر هم لزومی به بیان همه جزئیات نیست. مجدداً شما رو ارجاع میدم به توضیحات قبل. نیازی هم نیست لینک بدید. بنده از سه تا سورس معتبر سخت افزاری دنیا به شما لینک میدم اگر همچین لیستی رو درش پیدا کردید به من خرده بگیرید :wink: :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من که از مثال شما سر در نیاوردم! :1. (35): اما در تمام لینکهای فوق دقیقاً در رابطه با مطالبی که بنده در اون خبر نوشته بودم به صورت مختصر و کلی (و نه با اون جزئیاتی که مد نظر شماست) توضیحاتی ارائه شده.
با این حال اگر کم و کاستی در کار من وجود داشته (که قطعاً وجود داره و هیچوقت ادعایی مبنی بر درستی صد در صد ندارم) ازتون پوزش میطلبم. :give_rose: بهتر هم هست که دیگه ادامه ندیم ... :wink:
خیلی ممنون که پاسخ دادین
راجع به لینکها اگه من انگلیسیم خوب بود مزاحم شما نمیشدم تچ پاورآپ یک سایت انگلیسی زبان هست و کاربرانش هم انگلیسی زبانند نیازی به توضیحات اضافی ندارند
خودشون میگردند پیدا میکنند چون به انگلیسی مسلطند مثال من دقیقا" همین بود هرکاری متخصص میخواد
شما خودت فرمودین این خبر ترجمه هست پس من از شمای با تخصص خاستم کمک کنید
ببینم این درایور به کارت منم میخوره یا نه خب جوابی نگرفتم ولی وقتی اعتراضی میکنم جواب میدین که به قول خودتون دیگه جوابمو گرفته بودم
شما خبر ترجمه شده قرار دادین برای کسانیکه نمیتونن انگلیسی رو خوب درک کنند و لینک دانلود 240 مگابایتی خب من از روی ترجمه شما میتونم بفهمم این 240 مگ
برای چه کارتی هست اگه خودم انگلیسیم خوب بود مزاحم شما نمیشدم
به هر حال من در طول 5 سال فعالیتم سه تا سوال پرسیدم دوتاش بی جواب موند اینم با ناراحتی شد
اگه ناراحت شدید بنده عذرمیخوام :11():