Jen-Hsun Huang (NVIDIA): ''We Underestimated RV770''
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
Jen-Hsun Huang (NVIDIA): ''We Underestimated RV770''
اخیرا AMD ATI جدیدترین کارت گرافیک خود موسوم به ATI Radeon HD 4870 X2 را معرفی کرده است که با قدرت پردازش ۲.۴ ترافلاپ، عنوان سریعترین کارت گرافیک که تاکنون ساخته شده است را به خود نسبت داده است. در حال حاضر پردازنده گرافیکی Nvidia RSX که در کنسولهای PS3 یافت میشود دارای سرعت پردازش ۱.۸ ترافلاپ است در حالیکه پردازنده ATI که در کنسول Xbox 360 عرضه شده است دارای قدرت پردازش ۱.۰ ترافلاپ میباشد. AMD با تلفیق دو پردازنده گرافیکی سریهای ATI Radeon HD 4800 در یک کارت به همراه ۲ گیگابایت حافظه آنبورد به این قدرت پردازش و کارایی دست یافته است. ATI Radeon HD 4870 X2 با قیمت پیشنهادی ۵۴۹ دلار عرضه خواهد شد. مدل ضعیفتر و ارزانتر ATI Radeon HD 4850 X2 با قیمت ۳۹۹ دلار در ماه سپتامبر (شهریور) عرضه خواهد شد.
ببین علی جان، چند تا بنچ مارک میتونی ازش همینجا بزاری؟ مخصوصا میشه چند تا لینک بزاری که دماش رو هم تست کرده باشن
دمت گرم!
بنچ مارک ها توی مجله عصر ارتباط به تاریخ 12.05 گذاشته شده و دمای گزارش شده بین 87 تا 92 درجه بوده برند 3dclubنقل قول:
مرسی عزیز
کسی از دوستا میدونه کدوم برند یه خنک کننده مشتی واسش زده؟ البته برندی که تو ایران هم باشه
دوست عزیز به نظر من این دمای که تو عصر ارتباط زده یه کم چرت هست یا کارت مشکل داشته که این دما رو داده من به زودی 4870 x2 می گیرم منتظرم از دوستان یا فونیران shappire رو 4870 x2 موجود داشته باشن تا بگیرم ان وقت دقیق می تونم بگم که دماش چقدر هست ضمننا الان کولر های نیتروژنی برای 4870 امده تو ایران هم به زودی میادنقل قول:
مرسی بابت اطلاعاتت
حالا یه سوال، شما چرا سپفایر رو انتخاب میکنی؟ دلیل خاصی داره؟
اون کولر که میگی، حدودا چند در میاد؟ لینکی ازش داری به ما بدی
به خاطر اینکه سفایر برند تخصصی ati هست و در حال حاضر بهترین انتخاب در ati vga مانند elsa یا xfx در ایران برای nvidiaنقل قول:
کولر ها عزیز همون کولر های cpu هستند که شما باید با خلاقیت خودت روش بندازی البته الان در حال حاضر با استفاده از یک گاز فندک و چند تکه لوله مسی + ......... می تونی یه کولر در حد تیم ملی داشته باشی به زودی روش ساختنش رو روی سایت up می کنم فعلا دستم بنده ایشاالا تو مهر
مرسی بابت توضیحات کاملتوننقل قول:
آخه چجوری کولر سی پی یو رو میزارن رو گراف؟! اونم کولر نیتروژنی!!!!:gasp: جون من این آموزشت رو بزار که شدید تو خماری موندم چجوری میشه همچین کاری کرد!!!!!!
سفایر به نظر من بهترین برند ati هست .