برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز

اولا لینکی را که نوشته بودید کار نمیکند:
The page you requested is not available

ضمنا متوجه " خبری از HDCP نیست " نشدم ; منظورتون اینست که در مشخصات مانیتور این را ننوشته ؟
البته مسئله Right protection ازمشخصه نرم افزاری HDCP است که دوستان تعریف آنرا کردند ولی چند نکته :

1-ازنقطه نظر سخت افزاری حد اقل شرط HDCP بودن آن وسیله داشتن پورت DVI یا HDMI است
2-هر مانیتوری قابلیت پخش Blue ray را دارد ولی اگر HDCP نباشد تنها قادر به پخش تصاویر HD نیست.
3-DVD PLAYER از نوع HD DVD و بعضا معمولی ها ( به کمک نرم افزار ) نیز قادر به پخش HD هستند.
لینک رو که من رو همین لینکی این جا گذاشتم کلیک می کنم همین الآن میاد ...
در مورد این که خبری نیست عرض کردم که تو مشخصات مانیتور DVI داره اما HDCP نیست ظاهراً این رابطه یه طرفس و داشتن dvi نمی تونه لزوماً دلیلی بر hdcp بودن باشه که من این رو سؤال کرده بودم ازتون...در مورد سخت افزاریش هم من کلاً نه سخت افزاریش رو می دونستم چیه نه نرم افزاریش رو...تو ویکی پدیا نگاه کرده بودم بحثی از سخت افزار نبود اما اون چیزی که تو ریوی دیده بودم من رو قانع نمی کرد و متوجهش نمی شدم که با گفته ی دوستان تقریباً حل شد...اما بحث سخت افزاری اگر داره همونیه که مشا می فرمایید من یک لحظه فکر کردم که این رابطه عکسش هم هست که نیست دیگه!...اصولاً طبق پست های دوست قبلی تأثیری بر کار نمی ذاره این قضیه توی ایران حداقل در مورد این دو مقایسه ای که من لینک کرده بودم...لیــــــــــنک