از دوستان خواهش می شه هر کسی اطلاعاتی در مورد HDCP (که در کارت های گرافیک و مانیور ها در موردش صحبت می شه )داره یه توضیحی بده...ممنون
از دوستان خواهش می شه هر کسی اطلاعاتی در مورد HDCP (که در کارت های گرافیک و مانیور ها در موردش صحبت می شه )داره یه توضیحی بده...ممنون
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
HDCP مخفف واژه ی High-bandwidth Digital Content Protection به معنی "حفاظت از محتوای دیجیتال باند پهن" یک فرم حفاظت کپی است که توسط شرکت اینتل برای جلوگیری از تکثیر فایل های صوتی و تصویری دیجیتال که از طریق DVI ، HDMI ، GVIF یا UDI ارائه میشوند، ساخته شده است.
مشخصات:
1. فرآیند تایید، اجازه ی دریافت فایل را به وسایل بدون لیسانس نمیدهد.
2. Encryption یا به رمز در آوردن اطلاعاتی که از طرق بالا ارائه میشوند ، مانع از استراق اطلاعات به وسیله های گوناگون میشود.
3. فرآیند الغای کد باعث آن میشود که وسیله ی ارتباطی دیگر از دریافت اطلاعات محروم یا به نحوی بلاک شود.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
KING (10-09-09), Mahdi_Moosavi (10-09-09), Rohham (10-09-09), sAsAn.K (10-09-09)
با تشکر...دیروز داشتم یکی از این ریویوهای خارجی رو می خوندم مربوط به یه مانیتوری بود...یکی اومده بود در جواب این که این مانیتور HDCP داره و دیگری نه گفته بود که مانیتوری که این خصوصیت رو نداره نمی تونه Blue ray پخش کنه...با این حسابی که شما فرمودید این خصوصیت زیاد نباید ربطی به خصوصیت پخش یا چیزی باشه...اگر من اشتباه می کنم خوشحال می شم تصحیح بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلسفه HDCP اینه که ویدیو هایی که Copyright Protected هستند بصورت کد شده به مانیتور ارسال بشن تا از کپی غیر قانونی جلوگیری بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مانیتورتون از HDCP پشتیبانی نکنه برای پخش Blueray (یا DVD) های اورجینال که Copyright Protected هستند مشکل خواهید داشت، ولی در پخش ویدیو Rip شده که در اینترنت هستند یا در بازار وجود دارند مشکلی ندارید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
جواب شدیداً قانع کننده بود ممنون...با این تفاسیر اگر یه روزی دوستان این بلوری رو هم از این حال درآرن!!!مشکلی نخواهد بود؟؟؟یه جوری واس غیر ایرانی هاست دیگه؟؟؟ما که تو مملکت کپی رایت نداریم...اون دوست خارجی هم که گفته بود نمی شه بلوری رو استفاده کرد از دید خودشون گفت بوده و مشکل از ناتوانی یا کیفیت پایین نبوده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دقیقا همینطوره که گفتید و ارتباطی با کیفیت نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Rohham (12-09-09)
|
بطور کلی کلیه DEVICE هائی که از خاصیت HDCP برخوردارند آنهائی هستند که قابلیت دریافت یا پخش ویدئو HD زا داشته باشند.ومیتوان کفت کارتهای گرافیگ و مانیتورهائی که دارای پورتهای خروجی و ورودی DVI هستند از خاصیت HDCP نیزبرخوردارند.
Rohham (12-09-09)
ممنون که پاسخ دادید...اما به طور مشخص در این مورد با این که DVI وجود داره اما خبری از HDCP نیست...لینکش رو براتون می ذارم...به قسمت Special Features دقت کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
compare products
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز
اولا لینکی را که نوشته بودید کار نمیکند:
The page you requested is not available
ضمنا متوجه " خبری از HDCP نیست " نشدم ; منظورتون اینست که در مشخصات مانیتور این را ننوشته ؟
البته مسئله Right protection ازمشخصه نرم افزاری HDCP است که دوستان تعریف آنرا کردند ولی چند نکته :
1-ازنقطه نظر سخت افزاری حد اقل شرط HDCP بودن آن وسیله داشتن پورت DVI یا HDMI است
2-هر مانیتوری قابلیت پخش Blue ray را دارد ولی اگر HDCP نباشد تنها قادر به پخش تصاویر HD نیست.
3-DVD PLAYER از نوع HD DVD و بعضا معمولی ها ( به کمک نرم افزار ) نیز قادر به پخش HD هستند.
Rohham (12-09-09)
لینک رو که من رو همین لینکی این جا گذاشتم کلیک می کنم همین الآن میاد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این که خبری نیست عرض کردم که تو مشخصات مانیتور DVI داره اما HDCP نیست ظاهراً این رابطه یه طرفس و داشتن dvi نمی تونه لزوماً دلیلی بر hdcp بودن باشه که من این رو سؤال کرده بودم ازتون...در مورد سخت افزاریش هم من کلاً نه سخت افزاریش رو می دونستم چیه نه نرم افزاریش رو...تو ویکی پدیا نگاه کرده بودم بحثی از سخت افزار نبود اما اون چیزی که تو ریوی دیده بودم من رو قانع نمی کرد و متوجهش نمی شدم که با گفته ی دوستان تقریباً حل شد...اما بحث سخت افزاری اگر داره همونیه که مشا می فرمایید من یک لحظه فکر کردم که این رابطه عکسش هم هست که نیست دیگه!...اصولاً طبق پست های دوست قبلی تأثیری بر کار نمی ذاره این قضیه توی ایران حداقل در مورد این دو مقایسه ای که من لینک کرده بودم...لیــــــــــنک
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks