فکر کنم دیگه تو این تاپیک کسی نیست جوابگو باشه !!! از دوستانی که دسترسی به دریا کامپیوتر دارن میخوام که بیان یه جوابی بدن !!!
چطوریه اینقدر اجناسشون رو گرون فروشی میکنن !!!
بزودی برندی از nvidia البته یکی از برندهای خوشنام رو توی سبد خرید دریا میبینید . پنل رو شما آوردید و کسی به مشکل شما رسیدگی نشده یا از روی هوا میگید . اگر آوردید شماره قبضتون رو برام بنویسید و تاریخ مراجعه
فکر کنم دیگه تو این تاپیک کسی نیست جوابگو باشه !!! از دوستانی که دسترسی به دریا کامپیوتر دارن میخوام که بیان یه جوابی بدن !!!
چطوریه اینقدر اجناسشون رو گرون فروشی میکنن !!!
green day (04-08-10)
|
|
خوب من به شما پیشنهاد میکنم گیگابایت را بیارید . کارتهای خوبی داره . البته BFG هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من کفتم اگه ، نگفتم که پنل شکسته دارم . سوالم هم بخاطر اینه که با اینکه شما نمایندگی CoolerMaster
هستید کیسها را بدون گارانتی میفروشید (البته از این موضوع بگذریم که CoolerMaster کیسهایش را با دوسال گارانتی
میفروشه ) موقع فروش هم حد اقل نمایندگی شما توی پاساز رضا حاضر نبود که جعبه کیس را باز کنه که کیس سالم
باشه.
http://www.coolermaster.com/contact.php?page_id=9
البته چیز دیگه ای که برام جالب بود این بود که کیسها را در دو مدل با فن و بی فن میفروختن (البته تا اونجا که من میدونم
شرکت CoolerMaster فقط با فنش را داره)
فکر کنم مدل 4550 و 4570 ش ارزون تر از بقیه برندها و گارانتی ها باشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-07-10)
vandelin (14-07-10)
کاربر شهرسختافزار
کارت 5750 ---> 200 تومن
5770 ----> 230
5850 Toxic ---- > ظاهرا که 395
قیمتا به نظر خوب میاد ! فقط حیف 5850 رفرنس رو ظاهرا نیاوردن !
AMD>INTEL (14-07-10)
ببین امید جان ...
بنده رو حساب قیمتهایی که دریا برای بقیه قطعاتش گذاشته بود این حرفو زدم و گرنه کی بدش میاد قطعات با کیفیت رو با گارانتی دریا و یا هر گارانتی خوب دیگه ای از دست بده ؟؟؟!!!
|
|
در كل كلي ميگم تا از چيزي مطمئن نشدي عليه اش اعتراض نكن . قطعات ديگه هم تو قسمت كولر مستر دلايلي داره كه بيشتر بر ميگرده به روابط ...
اگه به نظر شما دلایلی وجود داره بهتره بگین !!!
چطور فقط دریا کامپیوتر از این دلایل و روابط داره سوءاستفاده میکنه و قیمت های فضایی میده ؟؟!!!
در کل نظرمو روی قطعاتی که قبلا به سادگی تهیه میکردم و دریا ییهو اومد پرید وسط ، قیمت ها فضایی شد گفتم ...
شما کافیه یه نظر سنجی بزاری ، میتونی متوجه بشی کدامیک از کاربران حرفه ای سخت افزار ایران از قیمتهای کالاهای دریا کامپیوتر راضی هستن !!!
DOMINATOR (15-07-10), masoomiyat (14-07-10), Mehrang (18-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks