فروشنده اطلاعات كافي نداشته وگرنه نميشه اين كار رو كرد
فروشنده اطلاعات كافي نداشته وگرنه نميشه اين كار رو كرد
moreb (22-03-10)
|
دوستان از بحث دور نشوید من با سری 5000 که از طرف AMD بسیار موافق تر هستم تا سری 6000 . دلیلش اینه که سری 5000 بهتر کار میکنه و قیمت پایین تری داره و همان طور که شما عزیزان می دانید سری 6000 همان معماری قبلی رو داره و چیزی بر ان افزوده نشده.و دارای استریو سه بعدی است که هنوز برای ان مانیتورهاش وارد بازار نشده اند. و تمام مانیتورها یا tv ها بر اثاث درایورهای nvidia طراحی شده اند و تا ان زمان حتما باید تا سال جدید منتظر ان مانیتورهای 3 بعدی شد که بتوانند در رزولیشن 1080p با 60 فرم بر ثانیه نرخ دید داشته باشند که این موضوع زمان بر است برای سری6000. درسته این سری 6000 دارای تکنولوژِی های حدید است اما قیمتی که بران گذاشته شده بسیار گران است.من اگه به انتخاب بود 5870 رو به Radeon HD 6850 ترجیح میدام چون پردازش برام خیلی مهم تر از تکنولوژی است.
البته دوستان من در حال اماده سازی یک مقاله بزرگ در مورد کارتهای 6000 و 5000 هستم.
اگر به انتخاب بود من نه 5000 رو بر میداشتم نه 6000 فقط nvidia 500 به بالا
ripek (14-12-10)
مادر برد من ASUS P8P67 Pro با 3 عدد جای Pci express
کارت گرافیک من Saphaire 5570 با 1 گیگ DDR3 با این توضیح که روی ان نوشته شده crossfire ready
اگر بخوام کراس فایر روی مادر بردم داشته باشم راهنمایی شما چیه؟
ایا توی کار گرافیکی تاثیر بسزایی خواهد داشت/
لطفا" راهنمایی بفرمایید
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 11-03-11 انجام شده است
کارتهای رده پائین مانند کارت شما ارزش کراسفایر کردن را نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نکنم قیمت کارت شما حدود 100 تومان میباشد که با 200 هزار تومان شما میتونید کارت 460 یا 5770 تهیه کنید که از مجموع دو کارت 5570 تواندمندتره
برنامه های گرافیکی معمولا نمیتونند از کراسفایر استفاده کنند
با یک کارت دیگه عین اونی که الان داری کراس کن ، اگه بریج ،کارت رو هم وصل کنی(اتصال دو کارت از بیرون مادربورد اگه داره) تو نتیجه تاثیر گذارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks