ممنون از راهنماییا یه سوال دیگم در مورد برنامه MSI Gaming APP هست میخوام کارایی بیشترشو بدونم غیر از اینکه چراغ های LED رو تنظیم میشه کرد
کارایی فن ها هم اینجا قابل تنظیم یا زیاد تنظیماتی نداره؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییا یه سوال دیگم در مورد برنامه MSI Gaming APP هست میخوام کارایی بیشترشو بدونم غیر از اینکه چراغ های LED رو تنظیم میشه کرد
کارایی فن ها هم اینجا قابل تنظیم یا زیاد تنظیماتی نداره؟
فن با MSI AFTER BURNER کنترل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (05-08-19)
کاربر شهرسختافزار
برنامه فوق رو نصب کردم ، سوالی که دارم اینه که من میتونم زمان کارکردن فن ها و میزان سرعتشون رو هم در این برنامه تعیین کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی به گفته شما مثلا از 60 به بالا وقتی کار میکنه کاری کنم که زودتر کار کنه و سرعتش بیشتر باشه؟
سرعتشون رو میتونید تغییر بدید . میتونید پروفایل تعیین کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (05-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks