ببخشید ولی من فروشنده نیستم !!؟ ولی کارم جوریه که در ماه چند کیلو از انواع تونر مصرف دارم .
حالت استاندارد پرینتر شما 80 گرم تونر می خواد ، شما می تونید مخزن رو تا آخر پر کنید ولی دقت کنید تونر رو که می ریزید باید با حوصله بریزید و کم کم تکان بدید تا بشینه .حالا اگه از تونر قبلی مونده باشه و 80 گرم هم داخلش جا نشد اشکال نداره (یا اگه خیلی فشرده بشه 100 گرم بازم اشکال نداره) نکته مهم موقع شارژ تخلیه سطل آشغال ، تمیز کردن قطعات و درست بستن اونهاست .این رو هم دقت کنید وقتی برای اولین بار شارژ کنید خود به خود کیفیت چاپ افت می کنه (یعنی شارژ دستی با شارژ کارخونه فرق می کنه که جای نگرانی نیست )
در مورد مارک ، میتونید مارکهای مختلفی از جمله دوپلکس ، آیکون ، آتیس ، پراکس و ... رو بگیرید ولی من به شخصه رو این قضیه حساس نیستم و فروشنده هر جنسی رو داشت می گیرم و دستگاهام رو شارژ می کنم !!!
در مورد تاریخ انقضاء راستش من چیزی نشنیدم هر بسته ای رو هم دم دستم بود نگاه کردم ولی رو هیچ کدوم تاریخ تولید و مصرف نزده بودند ، ولی با توجه به اینکه مواد تشکیل دهنده تونر رنگدانه و پلاستیک هست فکر نکنم به راحتی خراب یا فاسد بشن مگر رطوبت بهشون برسه .

Bookmarks