نقل قول:این 2 مورد هم لطفا توضیح بدیدکد:https://www.itbazar.com/p_531.aspx
1.
2500 یعنی 2500 برگ بخوره پودرش تمام میشه ؟
2.
پوشش 50 % یعنی چی ؟
Printable View
نقل قول:این 2 مورد هم لطفا توضیح بدیدکد:https://www.itbazar.com/p_531.aspx
1.
2500 یعنی 2500 برگ بخوره پودرش تمام میشه ؟
2.
پوشش 50 % یعنی چی ؟
من مشهد نیستم وگرنه حتما از شما خرید می کردم چون خیلی فروشنده منصفی هستینقل قول:
هرچند که فرمودین که نوع تونر در کیفیت چاپ اونقدر تاثیر نداره اما لطف می کنی چند تا تونر بهتر از اکتیو لیزر رو معرفی کنی چون اگه قیمشتون مناسب بود یکی از اونا رو بخرم یا ممکنه اکتیو لیزر موجود نداشته باشن که باز اسم چند تا تونر با کیفیت رو بدونم انتخاب بیشتری اون موقع دارم
بعد یک سوالی که پاسخ ندادین اینه که برای پرینتر p1102w چند گرم پودر حدودا نیازه در هر بار شارژ یا تو اون قسمتی که باید پودر بریزم تا کجاش رو پر کنم مثلا 80درصدش رو پرکنم یا بیشتر
به طور مثال اگه در هر بار 50 گرم نیاز باشه با یک کیلو می شه 20 بار شارژ کرد و خوب زمان زیادی هم می کشه تا پودر تموم بشه می خوام بدونم مدت ماندگاری این پودر چقدره یعنی بعد از چه مدتی این پودرها فاسد می شن
اگر سایت HP هم نوشته باشه این موضوع رو قابل بحثه .این سایت های ایرانی گاهی یه مواردی مینویسند خودشون هم معناش رو نمیدونند .نقل قول:
ببخشید ولی من فروشنده نیستم !!؟ ولی کارم جوریه که در ماه چند کیلو از انواع تونر مصرف دارم .
حالت استاندارد پرینتر شما 80 گرم تونر می خواد ، شما می تونید مخزن رو تا آخر پر کنید ولی دقت کنید تونر رو که می ریزید باید با حوصله بریزید و کم کم تکان بدید تا بشینه .حالا اگه از تونر قبلی مونده باشه و 80 گرم هم داخلش جا نشد اشکال نداره (یا اگه خیلی فشرده بشه 100 گرم بازم اشکال نداره) نکته مهم موقع شارژ تخلیه سطل آشغال ، تمیز کردن قطعات و درست بستن اونهاست .این رو هم دقت کنید وقتی برای اولین بار شارژ کنید خود به خود کیفیت چاپ افت می کنه (یعنی شارژ دستی با شارژ کارخونه فرق می کنه که جای نگرانی نیست )
در مورد مارک ، میتونید مارکهای مختلفی از جمله دوپلکس ، آیکون ، آتیس ، پراکس و ... رو بگیرید ولی من به شخصه رو این قضیه حساس نیستم و فروشنده هر جنسی رو داشت می گیرم و دستگاهام رو شارژ می کنم !!!
در مورد تاریخ انقضاء راستش من چیزی نشنیدم هر بسته ای رو هم دم دستم بود نگاه کردم ولی رو هیچ کدوم تاریخ تولید و مصرف نزده بودند ، ولی با توجه به اینکه مواد تشکیل دهنده تونر رنگدانه و پلاستیک هست فکر نکنم به راحتی خراب یا فاسد بشن مگر رطوبت بهشون برسه .
آموزش روش شارژ کارتریج پرینتر لیزری HP مدلهای 1102 - 1566 - 1606 و چندکاره 1132 - 1212 - 1214 و HP 1536 :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خیلی ممون بایت راهنمایی هاتون
دو تا سوال آخر رو هم اگه امکان داره جواب بدید
اگه می شه لینک زیر رو ببینید که تو مشهد هم هست حالا نمی دونم با شما ارتباطی داره یا نه ولی نوشته که 10 گرم پودر بریزید در حالی که شما فرمودین 80 گرم و یا بیشتر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موقعی که این پرینتر رو می خریدم پرسیدم که کارتریج اصلی hp برای p1102w چقدره و فروشنده گفت حدود 220 هزار تومنه البته این قیمت رو قبلا گرفتم و جدیدا نمی دونم چه تغییری کرده ولی در یک سایتی نوشته
HP 85A TONER MEVA با قیمت 40 تا 50 می خوام بدونم که این تونره با یک کارتریجه که تو خودش پودر داره چون نوشته که گارانتی مادیران رو داره و از این چینی های طرح اصلی نیست اگه یک وقت کارتریج اصلیش خراب شد شما این کارتریج رو تایید می کنید
اون احتمالا منظورش 100 گرم بوده (غلط املایی داره شاید ) و الا ده گرم خیلی کمه برای هر پرینتری !
آرهHP 85A TONER MEVA کارتریج هست .
همونطور که قبلا گفتم کارتریج اصلی تا 300 تومن هم قیمت داره (یعنی در بعضی مدلها حتی از قیمت خود پرینتر گرونتره ، پس گاهی بجای خرید کاتریج اصلی خود پرینتر رو بخرید به صرفه تره !!) حتی درام هایی در بازار موجود است که قیمت هاشون به میلیون تومن می رسه ...
برای پرینتر شما همون کارتریج های معمولی خوبه مگه بخواید پرینتر بهتری بگیرید برای کارهای تیراژ بالاتر .
در مورد ضمانت هم بگم که حتی اصلی هاش هم گارانتی درستی ندارند چه برسه به این 40 تومنی ها ؟(فقط کارتریج رو از جای معتبری بگیرید چرا که بعضی ها رو تا 2 یا 3 بار شارژ می کنید کلا دیگه به درد نمی خورند)