از نظر کیفیتی تو سیاه سفید تو حالت کیفیت high از لیزری هم شاید بهتر باشه، تو حالت استاندارد یکیه و تو حالت درفت طبیعتا کیفیتش پایین تر هست اما سرعت چاپش خیلی بیشتر میشه تو این مد،
لیزری حسنش سرعت چاپ بالاتر هست که برای شما خیلی فرق نمیکنه چون قرار نیست که باهاش تو مغازه مثلا هر رور 20 تا تحقیق چاپ کنی که این اختلاف خیلی به چشم بیاد.و اینکه خب دیگه مشکل خشک شدن هد در صورت فاصله ی زیاد بین جاپ نداره، اما الان دیگه حوهر افشان ها مخصوصا مدل های تانکر دار اونقد هزینه چاپ براتون ارزون درمیاد که راحت میتونید هر چقد خواستید چاپ کنید و با هفته ای یکبار یا حتی دو هفته یکبار چاپ فقط یک صفحه از خشک شدن هد جلوگیری کنید.
لیزری های رنگی 4 تا تونر دارن که بعضی مدلها هر تونرش تا 120 قیمتشونه بعنی 4 تاش 500 تومن براتون درمیاد درسته میتونید تا چن بار با هزینه ی خیلی پایین تر شارژ کرد اما بالاخره بعد چن بار شارژ باید 500 تومن دیگه پیاده شید، اما تو جوهرافشان های مخزن دار معمولا 4500 صفحه سیاه سفید و 6000 ضفحه رنگی میتونید با هر بار پر بودن تانک چاپ کنید و بعدا هم که تموم شد (که خب خیلی طول میکشه تا تموم شه) با 40 هزار تومن هر 4 رنگش رو دویاره میتونید پر کنید و خیلی هم ساده ست و نیاز نیست دستگاه رو ببرید بازار شارژ کنن و تو دیقه تو خونه پرشون میکنید بدون دردسر و کثیف کاری.
من امروز برای دوستی رفتم پرینترش رو نصب کردم که دیروز خریده بودم اپسون L386 ، روش یه دست جوهر 70ML کامل اصلی اپسون + 2 تا مشکی اضافه داشت که نوشته 13500 صفحه مشکی با جوهرای رو خودش میزنه، کیفیت چاپش رو که به دوستم نشون دادم دهنش باز مونده بود اونقد خوب بود، مخصوصا اینکه بیسیم هم داره و از لپ تاپ و گوشی آندروید خودش و آیفون همسرش رحت مستقیم چاپ کردن.
اول تصمیمتون رو بگیرید که دقیقا چقد میخواید هزینه کنید و اینکه بالاخره لیزری میخواید یا جوهر افشان که بهتون مدل معرفی کنم

Bookmarks