سلام
لطفا مدل های مناسب 3 کاره قیمت زیر 1 میلیون تومان پیشنهاد بدید.
همچنین چند مدل تو رنج 500 تومن هم پیشنهاد بدید.
پیشاپیش ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
لطفا مدل های مناسب 3 کاره قیمت زیر 1 میلیون تومان پیشنهاد بدید.
همچنین چند مدل تو رنج 500 تومن هم پیشنهاد بدید.
پیشاپیش ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
اگر سه کاره عالی میخواهید حتما EPSON L386 بخرید هم مخزن رو خودش داره هم چاپ بی حاشیه هم چاپ بیسیم، دقت اسکن بالا، کیفیت چاپ عکس با کیفیت لابراتو، سرعت چاپ و کپی بالا، رو خود دستگاه 1 دست جوهر اورجینال 70ml (4 کارتریجه ست) + دو تا جوهر مشکی اضافه اورجینال خود اپسون میدن. البته بگم که اکثر فروشنده ها یا این جوهر ها رو میپیچونن یا با جوهر مادیران عوضش میکنن. با دو گارانتی آواژنگ و مادیران موجوده که مادیرانه گرونتره، هد هم شامل گارانتی میشه. من دیروز یه دونه برای کسی خریدم عالیه
اگر براتون چاپ بدون حاشیه یا بیسیم مهم نیست متونید از L220، L365 ، L382 تهیه کنید اما به نظرم 386 بیشتر میصرفه چون همه چیش بالاتره.
ارزون تر میتونید از مدل های کانن G2400 یا G3400 تهیه کنید که درسته کیفیت چاپ بالایی دارن و قیمتشون مناسبه اما متاسفانه بعد از مدت کوتاهیی (یکی دو ماه) اررور کارتریج میده و باید کل مخزن فابریکش عوض شه و متاسفانه گارانتیش (کانولا) قبول نمیکنه و هزینه میگیره ازتون
پس قویا اپسون رو پیشنهاد میکنم. من 15 ساله با انواع مختلفش کار کردم و خودم 5 مدل مختلفش رو داشتم و بالای 100 مدل به بقیه فروختم، همشون عالین و کم دردسر تر از کانن و اچ پی توی حوزه ی جوهر افشان هستن
To improve is to change. To perfect is to change often
VHAHOORA (06-03-18)
کاربر شهرسختافزار
سپاس از شما بابت نظر کاملتون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد کانون 3010 چیه؟
لطفا دوستان دیگه هم شرکت کنند.
مدیر انجمن سخت افزار
اون لیزری هست مگه لیزری میخواستید؟
همه ی مدل هایی که من معرفی کردن جوهر افشان بودن، توی تاپیک بیاد عنوان میکردید که لیزری منظورتون هست
کاربر شهرسختافزار
برای لیزری چه مدلی تا این حدود توصیه میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چاپ رنگی لیزری پیشنهاد میدید یا جوهرافشان؟
مدیر انجمن سخت افزار
تو کدوم رنج 500 تومن یا 1 تومن؟
برای رنگی صد در صد جوهر افشان پیشنهاد میدم مخصوصا مدل های تانک سرخود، کیفیت چاپ در حد لابراتور روی کاغذ تا 280 گرم بهتون میدن، رنج هر کدوم رو مشخص کنید بهتون مدل معرفی کنم واینکه آیا یا لیزری یا جوهر افشان میخواید یا هر دو مثلا یک لیزری سیاه سفید در حد 500 و یک جوهر افشان خوب در حد 500 و اینکه کدومش چند کاره باشه کدوم تک کاره
|
|
کاربر شهرسختافزار
تو رنج 1تبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر سیاه و سفید باید چاپ کنم اما چاپ رنگی هم بعضی موارد پیش میاد.
تفاوت لیزری و جوهرافشان تو چاپ پسیاه و سفید چقدره؟
مدیر انجمن سخت افزار
از نظر کیفیتی تو سیاه سفید تو حالت کیفیت high از لیزری هم شاید بهتر باشه، تو حالت استاندارد یکیه و تو حالت درفت طبیعتا کیفیتش پایین تر هست اما سرعت چاپش خیلی بیشتر میشه تو این مد،
لیزری حسنش سرعت چاپ بالاتر هست که برای شما خیلی فرق نمیکنه چون قرار نیست که باهاش تو مغازه مثلا هر رور 20 تا تحقیق چاپ کنی که این اختلاف خیلی به چشم بیاد.و اینکه خب دیگه مشکل خشک شدن هد در صورت فاصله ی زیاد بین جاپ نداره، اما الان دیگه حوهر افشان ها مخصوصا مدل های تانکر دار اونقد هزینه چاپ براتون ارزون درمیاد که راحت میتونید هر چقد خواستید چاپ کنید و با هفته ای یکبار یا حتی دو هفته یکبار چاپ فقط یک صفحه از خشک شدن هد جلوگیری کنید.
لیزری های رنگی 4 تا تونر دارن که بعضی مدلها هر تونرش تا 120 قیمتشونه بعنی 4 تاش 500 تومن براتون درمیاد درسته میتونید تا چن بار با هزینه ی خیلی پایین تر شارژ کرد اما بالاخره بعد چن بار شارژ باید 500 تومن دیگه پیاده شید، اما تو جوهرافشان های مخزن دار معمولا 4500 صفحه سیاه سفید و 6000 ضفحه رنگی میتونید با هر بار پر بودن تانک چاپ کنید و بعدا هم که تموم شد (که خب خیلی طول میکشه تا تموم شه) با 40 هزار تومن هر 4 رنگش رو دویاره میتونید پر کنید و خیلی هم ساده ست و نیاز نیست دستگاه رو ببرید بازار شارژ کنن و تو دیقه تو خونه پرشون میکنید بدون دردسر و کثیف کاری.
من امروز برای دوستی رفتم پرینترش رو نصب کردم که دیروز خریده بودم اپسون L386 ، روش یه دست جوهر 70ML کامل اصلی اپسون + 2 تا مشکی اضافه داشت که نوشته 13500 صفحه مشکی با جوهرای رو خودش میزنه، کیفیت چاپش رو که به دوستم نشون دادم دهنش باز مونده بود اونقد خوب بود، مخصوصا اینکه بیسیم هم داره و از لپ تاپ و گوشی آندروید خودش و آیفون همسرش رحت مستقیم چاپ کردن.
اول تصمیمتون رو بگیرید که دقیقا چقد میخواید هزینه کنید و اینکه بالاخره لیزری میخواید یا جوهر افشان که بهتون مدل معرفی کنم
VHAHOORA (06-03-18)
کاربر شهرسختافزار
چقدر تو سرعت چاپ تفاوت دارین؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر دقیقه چندتا چاپ میکنن؟
همون رنج 1ت
کاربر شهرسختافزار
کسی میدونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein.94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks