برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من یه پرینتر اچ پی p1102w دارم و الان پیغام میده که کمتر از 50 صفحه تا تموم شدنش مونده حالا می خوام تونر بخرم و شارژش کنم و تو اینترنت که سرچ کردم عده ای گفته بودن کرونا از همه با کیفیت تره مخصوصا اگه درش قرمز رنگ باشه الان توی یک سایت آنلاین کرونای در سیاه ، 100 گرمش رو حدود 10 هزار تومن می فروشن اما شما می فرمائید که یک کیلو 32 هزار تومنه می خوام بدونم که این چطور ممکنه و آیا این قیمت به خاطر کیفیت پایینشه و اسم این تونر چیه
من زیاد پرینت می کنم مخصوصا جزوه های درسی و جزوه هایی که باید به اساتید تحویل بدم همچنین برای پایان نامه که باید کیفیتش خیلی خوب باشه
به همین خاطر دنبال تونری می گردم که بهترین کیفیت رو داشته باشه شما چه تونر یا تونرهایی رو پیشنهاد می کنید
درباره درام هم می شه توضیح بدید که کجای پرینتره و اینکه هربار که من پرینتر رو اگه شارژ کنم باید درامش رو عوض کنم آیا راهی وجود داره که بشه فهمید مثلا درام ایراد پیدا کرده
و اینکه چه قسمت هایی از پرینتر معمولا آسیب می بینه و نیاز به تعویض پیدا می کنه و از کجا می شه فهمید که این قطعه ها خراب شدن و باید تعویضشون کرد
و سوال آخر اینکه چند گرم تونر برای شارژ کردن کافیه و در هر بار شارژ چند صفحه می شه پرینت کرد (مثلا شما فرض کن که یک صفحه کامل فقط نوشته) این سوال رو برای این پرسیدم موقعی که این پرینتر رو خریدم برای پابان نامه ام و فروشنده گفت 700 تا می زنه ولی الان فقط یه جزوه حدود 150 صفحه پرینت کردم و حالا نوشته کمتر از 50 برگ دیگه تموم می شه یعنی کارتریج اصلیش که استارتره 200 تا بیشتر نمی تونه پرینت کنه

Bookmarks