برادر اوضاع ریل 12+ خرابه!!!! 11.31ولت!!!! مگه با این پاور 480 رو 4 وی SLIکردید!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی ز پین های 24 پین پاور سر جاش نیست؟!!! اگه این طوره سریع پاورتونو ببرید پس بدید!!! چون تا حالا همچین موردی ندیدم و نرمال نیست! شایدم ولتاژ پایین شاخه ی +12 ولت برای همین پایینه!!
یا خدا.!!! برادر شما اسمبلت یه موردی داره!! اگه با این سیستم پست می دم سریع خاموشش کن ببر یکی که بلده یه نگا بندازه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمثلا عدد +12 تو پاور قبلی از دیروز شده بود 10.5 که فکر کنم افت ولتاز باشه.
یه احتمال دیگه هم داره که ولتاژ برق خونتون خیلی ضعیف باشه و توی رنج 180 ولت باشه!!!
یه چیز دیگه شما که گفتین فیوز می پره من مشکوک شده !!! از این طرف هم می شه به قضیه نگاه کرد! ممکنه سیستمت مشکل داشته باشه از یه طرف به پاور فشار بیاره پاورم به برق خونه!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایم عمر عادی هست ( چه عجب یه چیز عادی تو سیستم شما پدیدار شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) با توجه به استفاده ی نرم افزارای مختلف از CPU این درصد ممکنه تا 100% هم بره ! تو حالت عادی هم system idle process هم همین مقدار 95 عادی هست.یعنی 95% سیستم آزاد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچون مثلا system idle process
95 هست ولی cpu usage بعضی مواقع عدد 65 رو نشون میده که باعث میشه یه دفعه دمای cpu به 54 برسه
و من نمیدونم این cpu usage چیه و چرا با system idle process هماهنگ نیست یعنی اگه اولی 70 هست دومی
باید 30 باشه یا برعکس ولی یه دفعه جمع دوتاش از 100% هم بالا میزنه.

Bookmarks