سلام
لطفا دوستان از کمک دریغ نکنند
من یه عکس از speedfan گرفتم واسه پاور 435B که واسه سیستم خودمه و برای برادرم نیست
البته اینو امروز گرفتم و پاور قبلیم فکر کنم دیگه نمی کشید چون دیروز باعث شد دوبار فیوز بپره و
امروز اینو گرفتم که با نرم افزار حساب کردم 410 وات , سیستم من لازم داشت و امروز که گرفتم
24 پین هست و مادربورد من 20 پین هست که 4 پین با وجود اینکه فروشنده و تو دفترچه نوشته جدا میشه
ولی جدا نشد و به زور 20 پین رو گذاشتم و 4 پین بیرون موند و یکی از پین ها خالی بود یعنی اصلا
فلز و سیمی توش نبود چون سیمی هم قطع نشده بود می خواستم در این موارد
دوستان راهنمایی کنند و بگن چرا یکیش خالیه چون پاور نو هست تا جایی که میدونم فقط به یک حالت 20 پین رو
میشه به مادربورد زد و آیا راه دیگه ای داره و لطفا به عکس هم نگاه کنید و بگید که همه چی نرماله یا خیر؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در مورد اعداد ولتاژ VCORE و زیرش و همچنین اعداد ستون کناریش اگه میشه توضیح بدید و یا از کجا می تونم
اطلاعات خوب و کاملی بدست بیارم؟ مثلا عدد +12 تو پاور قبلی از دیروز شده بود 10.5 که فکر کنم افت آمپر باشه.
و خواهشا در مورد cpu usage که تو قسمت پایین task manager هست توضیح بدید چون مثلا system idle process
95 هست ولی cpu usage بعضی مواقع عدد 65 رو نشون میده که باعث میشه یه دفعه دمای cpu به 54 برسه
و من نمیدونم این cpu usage چیه و چرا با system idle process هماهنگ نیست یعنی اگه اولی 70 هست دومی
باید 30 باشه یا برعکس ولی یه دفعه جمع دوتاش از 100% هم بالا میزنه.
منتظرم خیلی ممنون

Bookmarks