سلام دوست عزیز مشهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behzad83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به PCnetwork خوش اومدین دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوشحالم که کم کم داره به تعداد هم ولایتی های ما در این انجمن اضافه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (به به - به به)
در مورد پاورهای گرین >>> نمایندگی اصلی این شرکت در مشهد: کامپیوتر یاس
آدرس: چهار راه خیام - جنب سوپر کامپیوتر- پاساژ بیستون - کامپیوتر یاس
لازم به تذکر هست که تنها نمایندگی مشهد که من در مشهد برای این محصول پیدا کردم که فعال بود و قیمتهای مناسبی داشت همین بود بقیه کسایی که در این مورد فعالیت داشتن قیمتاشون نجومی بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم خواستین COOLER MASTER بگیرین (که توصیه نمیکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مجتمع تجاری تک طبقه 1- فروشگاه طوسی (با گارانتی دریا کامپپیوتر).
امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر

Bookmarks