david-ebi (17-05-15)
بله بصورت ثابت میچرخه مگر اینکه با یک پتانسیومتر ولتاژش رو کم و زیاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مدل هم دیپ کول دارد
فن کیس دیپ کول مدل : WIND BLADE 120 - دیپ کول | کول پد | پایه خنک کننده لپ تاپ | میز لپ تاپ
david-ebi (17-05-15)
بسیار تشکر که کمک می کنید.انرمکس هم مدلی دارد به نام Enermax UCEV12 Magma Shape 1500RPM 120mm که همه چیزهایی را که میخواهم دارد به جز ال ای دی.که میتوانم از این یکی صرف نظر کنم.اگر به مورد خوبی برخوردید خوشحال میشوم که باز هم لطف کرده و معرفی کنید.بی نهایت سپاسگذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (17-05-15)
|
بله چون فاکتورهای انتخابتون زیاد هست باید کمی نظرتون رو تعدیل کنید . انرمکس و cougar هر دو خوب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال دیگه هم داشتم.می دونید که کیس گرین وایپر یک فن آپشنال روی دیواره داخلی محفظه هاردها در داخل کیس داره و یک فن آپشنال دیگه هم در کف کیس داره.با توجه به اینکه گفته میشه بهتره شدت هوای ورودی از خروجی کمتر باشه اگر بخواهم یکی از این دو فن آپشنال را بگذارم شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟فن روی دیواره داخلی محفظه هارده 140 میلیمتری هست و فن کف کیس 120 میلیمتری.اگر هر دو را نصب کنم چطور مشکلی به وجود نمی آید؟(با توجه به اینکه معلوم نیست اورکلاک بکنم یا نه).در ضمن اگر فن آپشنال کف کیس دارای ال ای دی باشد نورش از دیواره به اصطلاح شیشه ای کیس معلوم میشود یا نه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-05-15 انجام شده است
david-ebi (17-05-15)
یعنی روی دیواره شیشه ای جای یک فن دربیاورم و یک فن نصب کنم؟آیا دچار لرزش یا صدا و نویز نمیشود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصحیح میکنم با مدل دیگر X3 اشتباهگرفتم . نه منظورم فن روی دیواره داخلی محفظه هارده 140 میلیمتریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks