سلامی مجدد
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی همه تون .
با گرین هم تماس گرفتم و راهنمایی هایی هم ازشون گرفتم . و تصمیم گرفتم که پاور گرین بگیرم .
البته با تعمیراتی پاور شهرمون هم که گفته بودم (و تقریبا گرین هم همین را گفته بود) که اون پاورم ، ممکنه تعمیر جزئی بخواد و احتمالا چیز خاصی نباشه .
نهایتا فروشگاه نزدیک شهرمون که گارانتی گرین هم هست ، چون پاور Green 550-UK Plus را با همون قیمتی (و گارانتی 4 سال و نیم از گرین که مونده بود) میداد که قیمتش با پاور 500 واتی همین مدل در سایت ها برابر بود ، دیگه گفتم این پاور 550 واتی را از این فروشگاه بگیرم و گرفتم .
-----------
همونطور که دوستمون آقا علی حسین هم در پست 2 گفتن ، همچین نمودارها و شکل هایی را هم در دفترچه ی راهنمای گرین ، کشیده بود (یعنی زیر لود 20 درصد ، عملکرد و حتی عمرش کاهش پیدا میکنه که البته عملکردش را قبلا هم حدودا میدونستم اما درباره ی عمرش نه) .
با توجه به اینکه نهایت مصرف سیستم ام با اون قطعاتی که گفتم (به همراه موس و کیبرد) هم فکر نکنم 250 تا 270 وات بشه و با توجه به اینکه در اکثر مواقع در لود بیکاری یا متوسط هست ، به نظرتون 550 وات ، نباید میگرفتم یا کلا الان طول عمرش را خیلی تحت تاثیر قرار میده؟
نمیدونم چرا این سری ها را از نسخه ی 400 وات ، یا حداقل ، از 450 وات شروع نکردن . آخه خیلی ها مثل ما اصلا نیازی به این همه واتیج بالا ندارن .
نکته ی بعدی اینکه کابل برق این مدل با پاور قبلی ام که 450UK بود ، حداقل ، از لحاظ ضخامت ، خیلی با هم فرق دارن . یعنی ضخامت کابل برق 450UK ، با اونکه مدل پایین تر هست ، حدود 1.5 برابر بیشتر از ضخامت کابل برق این پاور هست .
آیا هر چی ضخامت کابل برق بیشتر و ضخیم تر باشه ، کیفیتش هم بیشتره؟
به نظرتون از این کابل برق جدید استفاده کنم یا همون کابل برق اون پاور که ضخیم تره؟

Bookmarks