سلام
اول ، تشکر از همه ی دوستان :11():
سلام
خیلی ممنون آقا امیر حسین بابت معرفی پاور .
اما به نظر میاد هر دو پاور ، به سری UK Plus گرین نرسه . ضمن گارانتی خیلی کمتر با همچنین اعتبار کمتر که اشاره کردید .
هر چند پاور Asus TUF Gaming 450B ، درجه ی کیفی 80 plus bronze را داره و سری UK Plus گرین ،درجه ی کیفی 80 plus gold را داره اما به نظر میاد توی اون رنج قیمت ، پاورهایی که رقیب جدی تری از همدیگه باشن ، این دو مدل باشن (البته اون ایسوز در ایران ، گارانتی خیلی کمتر و شاید اعتبار کمتری هم داشته باشه) .
سلام
ممنون .
به atx 3 فعلا نیازی ندارم .
در آینده هم اگه خواستم بگیرم (که فعلا چنین قصدی ندارم) (اون هم amd نگیرم و سمت نسل 13 اینتل برم) ، همون موقع تصمیم میگیرم . احتمالا تا اون موقع هم کانکتور تبدیل برای پاور هم میاد .
عرضه ی نهایی این پاورها ، علاوه بر قیمت ، معلوم نیست کی باشه . ضمن اینکه به دردم نمیخوره .
بله .
تشکر .
شما شرایط من را بررسی کردین؟
فرضا دیدین در این شرایط ، در دورانی که قحطی برق ، خیلی کمتر از 2 سال اخیر بود ، من چند تا پاور دیگه عوض کردم؟
میدونین سیستم ام چند ساعت در روز روشن هست؟
با این حال ، خودم که دستگاهی ندارم مخصوصا در دو سال گذشته (مخصوصا پارسال) که قحطی های شدید برق برای ایران و همچنین برای ما بود ، ببینم چقدر در این خرابی ها موثر بوده .
چیزی که باعث خسارات بسیاری به دستگاه های برقی بسیاری از کارخونه ها شده .
فقط میدونم بصورت قابل توجه در این خرابی ، تاثیر گذار بود .
بین سال های 86 تا 93 ، که قحطی های برق ، یک بیستمِ پارسال هم نبود ، من 3 پاور که 2 تاشون برندهای متفرقه بودن و یکی هم سری معمولی و اقتصادی گرین (سال ساخت حدود 88) بود ، عوض کردم . اون 2 تا پاور معمولی که اگه یادم بیاد ، یکیش کلا سوخت . یکی دیگه اش هم که مجددا تعمیر کرده بودم و مجددا استفاده میکردم هم طول عمر هر کدوم شون به 2 سال نرسیده بود (اون هم با تعمیر و استفاده ی مجدد از هر کدوم با کارکرد روزانه ی خیلی کمتر) .
اون گرین سری اقتصادی که مشکل پیدا کرده بود را هم که مجددا تعمیر کردم و دادم به دوستم و دوستم هنوز توی کامپیوترش داره از اون استفاده میکنه .
الان روزی 16 ساعت سیستم ام معمولا روشن هست .
اون موقع (بین سال های 86 تا 93) ، تقریبا روزی 5 ساعت روشن بود . اون موقع قحطی فجیع دو سال اخیر نبود .
ضمن اینکه این هم فکر نکنم مشکل خاصی پیدا کرده باشه و با یک تعمیر شاید سطحی ، خوب بشه و قطعا میتونم دوباره شاید فرضا چند سال دیگه هم استفاده کنم (به دوستم بدم که دو دهه استفاده میکنه) :1. (26):
با این حال ، قطعات الکترونیکی ، حتی وقتی نو هم میخرین ممکنه به ماه بعد خراب بشه چه برسه به این که فکر نکنم مشکل اساسی براش پیش اومده باشه . نمیدونم .
با این حال شاید در پس زمینه ی فکرم ، باز هم یه کم فکر میکردم دیرتر مشکل پیدا کنه .
درباره ی خرید سیستم و پاور، هر چی میخرین ، بخرین . اما لطفا اگه میخواین چیزی بگین ، اول ، شرایط را کامل بررسی کنید و بعد یه چیزی بگین تا بی مورد ، شبهه برای بقیه ایجاد نکنین .